Lyžárna
Re: Lyžárna
Mně už fuckt z toho (otravného a nekonečného) horka v létě haraší ve věži... sem fčíl celkem bezmyšlenovitě datloval cosyk pracovního do písí a přitem mi mysl cestovala... až najednou sem zistil, že nedatluju a že sem se zasnil a zpoměl si na zimu na Chopku a tu strašnou kosu/fučák, co tam skoro vždycky člověla lískne do piščiska po výstupu z lanovky na vršku.... + hned to mělo i pokračování - zpomínku na kerýsi den loňské zimy, gdy sem tam (v kose a větřisku) trefil sjezd celého jihu až dolů na urolbovaného betonu a na tym 10-15cm panenského prachu.... oach!
Já bych.... :skiing smiley:
Já bych.... :skiing smiley:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Noty woe.... právě sem měl tydlifonát se zákazníkem... to nebylo správně.... sem do kalkulace měl dát jednu položku 4x a dalsem ji tam enem 1x... chjo, no. ZAKAZUJU si fpráci myslet na to bílé, studené....pavproch píše: sem fčíl celkem bezmyšlenovitě datloval cosyk pracovního do písí a přitem mi mysl cestovala...
Taxem právě přečuměl videjo z prvního sjezdu K2 (8611 resp 8760mnm - údaje se liší) na lyžích.
Notywoe, na tohle sem byl starý už když sem byl mladý a bezhlavý (lyžař).
Notywoe, na tohle sem byl starý už když sem byl mladý a bezhlavý (lyžař).
Ejchuchuchu!
Nev-Dama už začala nabízet zimu ve Francii 2020-21, takže .... už sem je oslovil, "same place, same time" za letošní neusktečněný dubencový výlet do LeAlpes .... (a budu to platit voucherem, co mi dali čili to bude "zadarmo")...
Oach, já scu zimu!
:skiiing smiley in a flock:
Nev-Dama už začala nabízet zimu ve Francii 2020-21, takže .... už sem je oslovil, "same place, same time" za letošní neusktečněný dubencový výlet do LeAlpes .... (a budu to platit voucherem, co mi dali čili to bude "zadarmo")...
Oach, já scu zimu!
:skiiing smiley in a flock:
.... právě čuměl na webkamery v Le2Alpes a Tignes a.... JO! Nad 3000mnm poprvé po létě (lehce) posypalo! Ejchuchuchu!!pavproch píše:Neska ráno, dyž sem šel do práce (kupodivu nescalo, jako že celou noc jo a fčíl už zase taky jo), tak fučelo studeno, taxem si zpoměl - už se nám to blíží! A proto sem ...
Pesimisticky očekávám, že nám v zimě (nebo možná už napodzim) zase zavřou hranice (= bude uppadkv místo lyží ve Francii nebo i v ta3 a Chopku), taxem rači objednal týden na lyžích tady v CZ - ve Stříbrnici pod Kr. Sněžníkem....
Tak. Polochromý stařík už má (sic předběžně) domluvené tři týdny na prknech v nadcházející sezoně. To sem zvjedaff, co mu bude umožněno (korona a mj. i sportem doyebané zdraví).... víc už toho ale rači před-domlouvat nebudu.... :skiing smiley: