Politický koutek
Re: Politický koutek
Ja nevim jestli to neni jen nahoda ale ja na ruznych stavbach zaznamenal spise Italy a Spanely nez ukacka. Takze brekot ze nam stat blokuje import je dost lichej:-)
Citroen C4 GP
Tak to máme uplně jinou zkušenost. asi jiný stavby
Co by tady Ital / Španěl za tu hodinovku dělal?
Co by tady Ital / Španěl za tu hodinovku dělal?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
čoveče, můžeš mi do PMka prosím poslat nějaký kariérní poradenství?honziss píše: Jen ja se tesim jak malej kluk ze pristi rok doplatim komplet hyposku
To jsou 40k zálohy na OSVČ tady, ob-rok nová kára támhle, doplacená hypo v Praze s dětma ještě ve školkovým věku jako bonus.
Já jen, že bych se třeba inspiroval
si me pobavil, dekuju! Hned ti to rozklicuju:Stepan píše:čoveče, můžeš mi do PMka prosím poslat nějaký kariérní poradenství?honziss píše: Jen ja se tesim jak malej kluk ze pristi rok doplatim komplet hyposku
To jsou 40k zálohy na OSVČ tady, ob-rok nová kára támhle, doplacená hypo v Praze s dětma ještě ve školkovým věku jako bonus.
Já jen, že bych se třeba inspiroval
1. Dite ve skolce neznamena, ze mi je 25, spis budu tak o 15-20 let starsi nez ty
2. Mit vlastni auto a byt v tomhle veku uz je zcela normalni
3. Zadny zivotni moudro k predani fakt nemam
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
U nás byli hnědočeši,ale co je starosta nazval kočkodanama,tak mu z té jeho firmy všichni odešli.Naposled tam měl ukáčka a Poláky.rhinos píše:Ja nevim jestli to neni jen nahoda ale ja na ruznych stavbach zaznamenal spise Italy a Spanely nez ukacka. Takze brekot ze nam stat blokuje import je dost lichej:-)
Bez bodů
Z mých info od lidí ze stavebnictví vím, že už i ti Češi se začali objevovat na stavbách. Pravda, že to nejsou úplně vyučení zedníci, ale např. číšníci nebo kuchaři z restaurací nebo z centra Prahy a prej makaj Jinak místo Ukrajinců se sem vozí hodně Bělorusové, když je pustěj Poláci přes hranice.
http://dfens-cz.com/i-banky-maji-povinnosti/
Takže týpek se zadluží. Po tom, co přijde o práci, se zadlužuje vesele dál a když to všechno jde píčou ke zdi, tak utíká za FA, aby žaloval na banky, že mu ty půjčky vůbec daly.
Já umřu
Takže týpek se zadluží. Po tom, co přijde o práci, se zadlužuje vesele dál a když to všechno jde píčou ke zdi, tak utíká za FA, aby žaloval na banky, že mu ty půjčky vůbec daly.
Já umřu
Trestem za pochybení je pro instituce splácení pouze jistiny úvěru po dobu a ve výši, jaká vyhovuje dlužníkovi. Během řízení mně všechny instituce nabídly smír ve formě tohoto ujednání. Nejdříve jsem všechny odmítl. Chtěl jsem navíc uplatnit nemajetkovou újmu a na to jsem potřeboval rozsudek FA o vině institucí.
Stát podobně chrání slabší stranu v mnoha oborech. Např. Neplatné VOP u eshopů i přes zakliknutí "četl jsem".
Je třeba sundat brýle "ředitelského synka" a akceptovat, že mezi námi žije spousta lidí na hranici svéprávnosti. Finanční gramotnost = 0; zázemí z rodiny = 0; kritické myšlení = 0; schopnost pochopit text končí u "sdílej než to smažou", rodiče sourozenci žijící XY km od nejbližšího města s nedochozenou základkou a kopou podobně postižených potomků... Vzpomínáš si na rodinu, který týden zoufalá čekala v PL na pomoc a jejich matka místo do PL dojela do Německa? To jsou oni.
Na druhé straně máš marketingový tlak a sofistikovaný systém nabízení fin. produktů od bank, nebankovek, obchodů, eshopů; tlak společnosti na zahraniční dovolenou, nový mobil, velkou televizi, auta, vánoce, Valentýn... Když máš děti, tak je ten tlak ještě mnohem větší.
Tenhle souboj nejde vyhrát. Proto stát vytváří (měl by) prostředí, ve kterém dokáží žít i tito lidé. Když si přečteš celý článek, tak zjistíš, že dle zákona byl v právu a "vyhrál"...
Je třeba sundat brýle "ředitelského synka" a akceptovat, že mezi námi žije spousta lidí na hranici svéprávnosti. Finanční gramotnost = 0; zázemí z rodiny = 0; kritické myšlení = 0; schopnost pochopit text končí u "sdílej než to smažou", rodiče sourozenci žijící XY km od nejbližšího města s nedochozenou základkou a kopou podobně postižených potomků... Vzpomínáš si na rodinu, který týden zoufalá čekala v PL na pomoc a jejich matka místo do PL dojela do Německa? To jsou oni.
Na druhé straně máš marketingový tlak a sofistikovaný systém nabízení fin. produktů od bank, nebankovek, obchodů, eshopů; tlak společnosti na zahraniční dovolenou, nový mobil, velkou televizi, auta, vánoce, Valentýn... Když máš děti, tak je ten tlak ještě mnohem větší.
Tenhle souboj nejde vyhrát. Proto stát vytváří (měl by) prostředí, ve kterém dokáží žít i tito lidé. Když si přečteš celý článek, tak zjistíš, že dle zákona byl v právu a "vyhrál"...
2.9T RWD
Celý článek jsem si přečetl, samozřejmě. V právu třeba třeba i byl. Roztomilý ovšem je, jak mu v půlce celého procesu narostl hřebínek a začal dělat hrdinu.
Ze článku ovšem rozhodně nesoudím, že je dotyčnej blbej. Ze sledu událostí a toho jak o nich mluví, je cítit spíše vychcanost a že mu to nakonec prostě přerostlo přes hlavu. Rozhodně ne "hloupost na hranici svéprávnosti". Navíc ten sloh. Tímhle stylem blbci nepíšou.
Ta rodinka s PL výletem, jo těch mi i líto bylo. Protože to jsou prostě hloupí lidé, které je potřeba nějakým způsobem chránit. Ale to ovšem nebude Richieho případ.
O tom, jak žijou "ti druzí", mám velmi dobrou představu. V tomhle ohledu opravdu nemusíš mít péči.
Ze článku ovšem rozhodně nesoudím, že je dotyčnej blbej. Ze sledu událostí a toho jak o nich mluví, je cítit spíše vychcanost a že mu to nakonec prostě přerostlo přes hlavu. Rozhodně ne "hloupost na hranici svéprávnosti". Navíc ten sloh. Tímhle stylem blbci nepíšou.
Ta rodinka s PL výletem, jo těch mi i líto bylo. Protože to jsou prostě hloupí lidé, které je potřeba nějakým způsobem chránit. Ale to ovšem nebude Richieho případ.
O tom, jak žijou "ti druzí", mám velmi dobrou představu. V tomhle ohledu opravdu nemusíš mít péči.
Slaba vyhra imho, zaplati vsechno vcetne uroku a pokut, jen to ma ve splatkach a natazeny na delsi dobu. Bankam se nestalo nic, ty to budou hrnout dal uplne stejnr a tech par pripadu kde se bude 'zakaznik' uspesne cukat trochu uhnout no. Celkove nepochybuju o tom ze se jim to vyplati. Pan z prikladu s timhle pristupem casem dojede zase na neco jinyho, staci kdyz se pusti do oboru kterej neni tak regulovanej jako banky a bude v riti
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i