Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Jo a další věc, co nesnesu je sedlo s dírou neb jiným ("divným") tvarováním pod prtelí - moje zadnice vyžaduje nepřerušenou netvarovanou dosedací plochu, proto jezdím už svého asi pátého Flita ...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak, odpoledne ukojím svou zvjedavost, kolik vlastně ten můj bajk fčíl váží, váhu (přístroj) už mám... a je to čajna se fším všudy - baterka se do vymezeného prostoru (přece logicky) musí vložit mínus pólem na stranu označenou plus, že.... co bych taky chtěl za tři stoffky i s poštovným, že...
Že bude letošní léto extrém, s tím jsem tak nějak počítal. Může mně někdo vysvětlit, co se honí pumpičkářovi hlavou, kdy je šero a on jede lesním úsekem v černém oblečení bez jakéhokoli světýlka?
No ty woe.... ten čankajšský mincíř mi u bajka ukázal jen 8,1 kg, protože čajna taxem si to hned ověřil na 10-ti litrové (přesně? - 10litrů podle rysky) nádobě na vodu - ukázal 9.2, takže i po korekci sem s bajkem sichr pod 10-tima kilama, odhadem spíš devět než deset. Takže max. spokojenost, letošní úpravy přinesly mohem víc ovoce než sem čekal i v optimistických snech.pavproch píše:Tak, odpoledne ukojím svou zvjedavost, kolik vlastně ten můj bajk fčíl váží, váhu (přístroj) už mám... a je to čajna se fším všudy - baterka se do vymezeného prostoru (přece logicky) musí vložit mínus pólem na stranu označenou plus, že.... co bych taky chtěl za tři stoffky i s poštovným, že...
Ale toho SIDa tam stejně dám (až bude k mání), quli barvě, ne quli další úspoře hmotnosti....
Nevěřící Tomášové mě in(g)spirovali, sem si to ověřil (tu rysku 10l na konvici na zalívání), přesně po rysku sem tam nalil odměřených 9.5 litru vody.
Takže 9.5 litru vody + konvice (odhadem 350 grms) = ca 9.850 skutečných kg, čankajšek přitom ukazuje 9.2.... takže když bajku ukázal 8.1, skutečnost bude cca 8.670 (skutečných) kg
Ejchuchu!
Takže 9.5 litru vody + konvice (odhadem 350 grms) = ca 9.850 skutečných kg, čankajšek přitom ukazuje 9.2.... takže když bajku ukázal 8.1, skutečnost bude cca 8.670 (skutečných) kg
Ejchuchu!
Tak to gratuluju.
Osobně teda nevím o žádném sub 9kg bajku pod 180tis Kč. A to gramaří na všem...
Osobně teda nevím o žádném sub 9kg bajku pod 180tis Kč. A to gramaří na všem...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
https://www.bikeradar.com/reviews/bikes ... up-review/ 8,6 ve full carbonu
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Lachende Bestien
- Letec
@pavproch
Můžete sem umístit odkaz na vašeho aktuálního byka z šopu, odkud jste ho pořizoval?
Případně i stručně zmínit, jaké komponenty jste vyměnil za lehčí?
Nejde o nic extra důležitého, ale udávaná hmotnost pod 9 kg mě celkem ohromila, též jsem byl přesvědčen, že musí člověk na pořízení podobného mtb "peříčka" vytáhnout z kapsy pomalu čtvrt míče.
@bojler
Dnes těsně před devátou za už pokročilého šera jsem na zdejší celkem dost frekventované silnici na cca 5 km potkal 3 cyklouny a ani jeden se neobtěžoval mít osvětlení ani vzadu ani fpředu. Ženská byla aspoň oblečená ve vyřvaně růžovém cyklotriku, ale 2 týpci ve spíše tmavších běžných hadrech. Asi chtějí zemřít mladí, nebo je už je unavují funkční nohy a raději by se po zbytek života vozili pěkně pohodlně na vozíčku.
Můžete sem umístit odkaz na vašeho aktuálního byka z šopu, odkud jste ho pořizoval?
Případně i stručně zmínit, jaké komponenty jste vyměnil za lehčí?
Nejde o nic extra důležitého, ale udávaná hmotnost pod 9 kg mě celkem ohromila, též jsem byl přesvědčen, že musí člověk na pořízení podobného mtb "peříčka" vytáhnout z kapsy pomalu čtvrt míče.
@bojler
Dnes těsně před devátou za už pokročilého šera jsem na zdejší celkem dost frekventované silnici na cca 5 km potkal 3 cyklouny a ani jeden se neobtěžoval mít osvětlení ani vzadu ani fpředu. Ženská byla aspoň oblečená ve vyřvaně růžovém cyklotriku, ale 2 týpci ve spíše tmavších běžných hadrech. Asi chtějí zemřít mladí, nebo je už je unavují funkční nohy a raději by se po zbytek života vozili pěkně pohodlně na vozíčku.
Stručně (píšu z hlavy sem leniff to fčíl hledat):
kabroňový představec a řitítka Ritchey
kabroňová sedloffka Ritchey
tiťanové sedlo Selle Italia Lite Flite
kabroňové kliky Sram/Truvativ XX1
komplet kola Mavic Pro CrossMax 2019
12-ti kolo 10-50z Sram XX1 eagle
keflarové pláště: Schwalbe Thunder Burt 2,1" vepředu a Ritchey Zmax Evolution 2,1" vzadu, tubeless
přehazovačka Sram XX1
SPD pedály Shimano XT (číslo z hlavy nevím)
brzdy Shimano (typ z hlavy nevím,myslím, že to ale nejsou XTR ani XT) sem tam nechal OEM
řetěž Sram NX Eagle je OEM, ale měním ho často za ten samý, je to spotřebák, proto jen NX
plastové UL košíky myslím, že Force
gripy s parožím Force 916
kabroňový představec a řitítka Ritchey
kabroňová sedloffka Ritchey
tiťanové sedlo Selle Italia Lite Flite
kabroňové kliky Sram/Truvativ XX1
komplet kola Mavic Pro CrossMax 2019
12-ti kolo 10-50z Sram XX1 eagle
keflarové pláště: Schwalbe Thunder Burt 2,1" vepředu a Ritchey Zmax Evolution 2,1" vzadu, tubeless
přehazovačka Sram XX1
SPD pedály Shimano XT (číslo z hlavy nevím)
brzdy Shimano (typ z hlavy nevím,myslím, že to ale nejsou XTR ani XT) sem tam nechal OEM
řetěž Sram NX Eagle je OEM, ale měním ho často za ten samý, je to spotřebák, proto jen NX
plastové UL košíky myslím, že Force
gripy s parožím Force 916
Jo a dodatek: katalogová cena OEM bajka byla myslím šedesát, já ho dostal levnějš + letos do toho zahučelo asi sedumdesát, čili už je to hrubě, ale hrubě nad kilo.... + ještě bude ten SID a sme na kilopade jen to fikne