Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Měl sem tydlifonát s prodejcem - neska mu přišel fahrplán Oftáky IV na 2020 a do konce roku tam jsou 4x4 jen TDI, TSI 4x4 = zahájení výroby až nejdříve CW7/2021. Takže nic nebude.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
890.000 Kč za O4 RS. To hodně přitlačili na cenu. O3 RS začínala na 620.000 Kč. Ta nová se tak dobře prodávat nebude. Ale ona teď bude spíše strategie méně vyrábět a dráze prodávat. Uvidíme co na to trh?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jo, ceny nejsou vůbec lidové - prodejce mi do tydlifonu odhadnul, že Scout 4x4 TSI bude taky kolem těch 9-ti set (katalogová vč. DPH)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak ono prodeje teď jsou v podstatě nulové...takže se ani nic nezmění
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nj, ale když nula, tak jak mohl být v 06/20 v Evropě pokles jen o 22% oproti 06/19? Taky je mi to divný.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vykrývají to prodeje objednané před covidem.
Můj dealer hlásí že firmy odmítají převzít jiz objednaný auta. S 90's argumentem "se suď vole".
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Je otázka, zdali je to jedna či dvě 90's firmy nebo princip. Já třeba minulý týden 2 auta převzal...
2.9T RWD
Ale má Škoda koule jít do nejisté doby s hodně vysokými cenami. To bude mít vliv i ceny ojetin, ty v pěkném stavu půjdou hodně nahoru s cenou.