![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
BMW Divize
Re: BMW Divize
tak nějaká soc.edition švihadla asi má..., ale jinak dešťový senzor nebyl problém. Stejně jako el.sedačky s pamětí, interier kůže, samozatmavovací zrcátko, automatické stěrače, automatické sklonění pravého zrcátka při couvání atd..
ujistim se, ze rozumim sdeleni. auto nekde stoji zamknuto, zacne prset a ono to zavre samo sibr? OII?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Myslím, že sedma E65 to umí, respektive jde to nakodovat.
mmira: jop. Min. přesně ten šíbr se na skoda.home řešil s pozitivní odpovědí. Cabria když prší tak taky zatáhnou střechu, ne? Teda myslím, že by měla.. tak mi zatažení oken při dešti nepříjde až tak high-tech
high tech to neni a dava to smysl, jenze soucasne hrozi, ze to nekde nekomu neco priskripne a nejsem si jist, ze by si to automobilky chtely vzit na triko.
ovsem kratke hledani na webu ukazuje, ze to vazne existuje, dokonce jsem nasel zminku u Citroenu C5 z roku 2003. nasel jsem tu ale i katalog pro E90, co jsem dostal pri nakupu 325i, a tam o takove funkci v popisu destoveho senzoru napsano neni.
EDIT: a dalsi hledani naznacuje, ze to asi neni uplne oficialni ficura, ze je to, jak zmineno vyse v pripade E65, mozne dokodovat. viz treba tu
no kazdopadne diky za rozsireni obzoru, neznal jsem to.
ovsem kratke hledani na webu ukazuje, ze to vazne existuje, dokonce jsem nasel zminku u Citroenu C5 z roku 2003. nasel jsem tu ale i katalog pro E90, co jsem dostal pri nakupu 325i, a tam o takove funkci v popisu destoveho senzoru napsano neni.
EDIT: a dalsi hledani naznacuje, ze to asi neni uplne oficialni ficura, ze je to, jak zmineno vyse v pripade E65, mozne dokodovat. viz treba tu
no kazdopadne diky za rozsireni obzoru, neznal jsem to.
Autoforum.cz
nz. Ono záleží na komfortní jednotce.. některé ovce to mají v menu maxidotu. U jiných se to kodovalo.. Přivření imo nehrozí, resp. je tam stejné riziko jako když si zavřeš okénko sám. Jakmile to narazí na odpor, tak se stahovačka zastaví a okno sjede o kus níž.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
https://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw- ... vubec-zle/
Frflime si kolko chceme, ale budme fakt vdacni za to ze vobec sa do toho pustili!!!
Este spravit konecne kombika a mam na co setrit![Blushing :ymblushing:](./images/smilies/9.gif)
Frflime si kolko chceme, ale budme fakt vdacni za to ze vobec sa do toho pustili!!!
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Este spravit konecne kombika a mam na co setrit
![Blushing :ymblushing:](./images/smilies/9.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Neska sem jel kus za stávající (G-generace? neznám to nové kódování) 3er (sedan) 330d v šedočerné metle, m-paketu, zatmavenýma sklama od B sloupku, po jednom velkém laufu na každé straně a s cabroňovou odtrhovou lištou na kufru a jako jo - mému woku se to velmi (opticky) líbilo, samozřejmě to písmenko "d" poněkud kazilo dojem.... ![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nebudu si plevelit do bezstřechového vlákna..
Což mě při odpoledním kafi vedlo (opět, už ňa to kdysik napadlo a paxem nato úspěšně zapomjéél) k myšlénce že by to bylo fajn, dybych do brambora2 dobastlil stejný přepínač (normal - sport - sport+) jako je v m4Zlikovi... ale čím víc se nad tím zamýšlím, tím míň se mi nad tím chce už jen uvažovat..... to byl byl veleoprc: dobastlit přepínač, dát tam EDC tlumiče, natahat hafo nových kablů, přeprogramovat ECU..... brrr, do toho teda nepudu... ale bylo by to pak mohem víc svezení, to jo....pavproch píše:Vždycky když delší dobu jezdím jen bramborem2, taxi libuju, kam sem ho jízdně/podvozkově posunul a jak je v něm N52 krásně kultivovaný. Pak sednu do m4Zlika, přepnu do sport modu a nestačím se divit, kolik dravosti, radosti a elánu je v něm skryto. A do toho ještě EDC tlumiče, taky ve sport režimu. Už sem se tak nějak (v hlavě) smířil s tím, že z brambora2 prostě m4Zlika neudělám, ale stejně mě to srovnání vždycky (m4Zlik mile, brambor2 nemile) překvapí. Ale radost je to obojí řídit, vo tom žádná.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.