BMW Divize
Re: BMW Divize
Ona ale ta i8 vůbec nejede marně ani s originálním pohonem, je to fakt pěkně sladěné. Svezl jsem se s tím jen krátce, vadily by mi na tom jen dvě věci: automat (ten mi vadí kdykoliv a kdekoliv) a ten příšerný umělý zvuk motoru z reproduktorů, což by snad šlo nějak odstranit.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Tak update update: na 3tis km (svižně ale ne furt redline, částečně i skoro ve třiceti stupních venku) = dolil sem přesně půllitr CFS.pavproch píše:Update brambor2 ref mizení woleje: Od výměny olej. separátoru najeto přes 2 kkm a cucnul si podle ukazatele tak 1/4litru, čili výrazně míň než předtím. Spokojenost.
Takže bramborovo2 N52 halt trochu papká, před výměnou olej. separátoru brambor2 sežral litr woleje za 2 až 3 tis km, fčíl to vypadá na litr @6 kkm, čili něco šlo skrz ten wolej separátor a něco halt opravdu sežere, no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kura, zase sem si naběh z nevědomosti. Sem v pátek přijel dom z ta3, nechal brambora2 stát přes noc doma a v sobotu před obědem po bajku ho odvez do firmy. Když sem do něj lezl, byl v něm hic bo stál na slunku, taxem klíčem (podržet odemykací tlačítko) sjel wokna dolů a jel do práce s woknama dole. V práci sem bramora2 upíchnul do garáže, zavřel wokna a nechal ho tam. Neska ráno sme jel do města, vyjel z garáže, vzpoměl si, že sem zapoměl cosyk v kanclu, taxem ho nechal chvilku před firmou na dešti. A nascalo mi dovnitř pootevřeným střešním woknem. Do hroma! To si musím pamatovat, že otevření woken klíčem = i pootevření střešního wokna.....
nemáš děstový senzor? To mě vždy překvapí jak u auta za nesmysl nejsou takový obyčený věci co má kde jaký auto z roku 2005..
BTW ty máš sedan ne? Kolo vozíš jak? na hagusech na střeše nebo máš nosič na kouli?
BTW ty máš sedan ne? Kolo vozíš jak? na hagusech na střeše nebo máš nosič na kouli?
Deštový sensor (pro stěrače) tam je, ale musí se (při zapnutém zapalování) aktivovat tlačítkem.
Bajk sem v bramborovi2 ještě nevez, až někdy povezu, tak mám Thule na střechu (pevné úchyty).
Bajk sem v bramborovi2 ještě nevez, až někdy povezu, tak mám Thule na střechu (pevné úchyty).
Céda: to je ta premiovost. Můžeš si připlatit i za to, co low-cost značky dávají v základu
2.9T RWD
holt kdyz chce byt nekdo ovce a nechat rozhodovat auto co ma delat tak je to jeho volba
Citroen C4 GP
ukazte mi auto z roku 2006, kde se sibr pri desti sam zavre prosim
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
U brambora2 sem se nenaučil žít s CA (auto dělalo to co sem nechtěl, když sem vzal za kliku), taxem ho SW vypnul. Protože ke střešnímu woknu taky nemám vztah (bohužel, brambora2 sem nekonfiguroval já - to by tam to wokno nebylo) takže se s ním učím žít, no. Dyž sa to nenaučím, tak ho taky nechám vypnout a bude.... (teda doufám, že to pude vypnout jak to CA)
dvojková ovce třebammira píše:ukazte mi auto z roku 2006, kde se sibr pri desti sam zavre prosim