Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
S dálkovými odečty topení a vody je občas zábava.
Řešil jsem na pražském bytě letos situaci, kdy mi volali z odpovědné firmy, že v našem bytě nefunguje jeden měřák na topení a ze se chtějí dohodnout na datu výměny. Vtipné to začalo byt v momentě, kdy jsem měřák zaslaného čísla v bytě nenašel
Nakonec se po tříletém bydlení v bytě ukázalo následující:
Moje měřáky na topení jsou napsané na sousedku
Moje měřáky na vodu jsou napsané na mne.
Moje číslo bytu je prohozené se sousedkou.
Problém byl stejný původní majitel u bytů, tohle cele spletli asi před deseti lety a dodnes si toho nikdo nevšiml.
Trochu jsem trnul jak bude vypadat vyúčtování (opravené za poslední tři roky), ale sousedka má podobné spotřeby jako ja, takže žádné drama...
Řešil jsem na pražském bytě letos situaci, kdy mi volali z odpovědné firmy, že v našem bytě nefunguje jeden měřák na topení a ze se chtějí dohodnout na datu výměny. Vtipné to začalo byt v momentě, kdy jsem měřák zaslaného čísla v bytě nenašel
Nakonec se po tříletém bydlení v bytě ukázalo následující:
Moje měřáky na topení jsou napsané na sousedku
Moje měřáky na vodu jsou napsané na mne.
Moje číslo bytu je prohozené se sousedkou.
Problém byl stejný původní majitel u bytů, tohle cele spletli asi před deseti lety a dodnes si toho nikdo nevšiml.
Trochu jsem trnul jak bude vypadat vyúčtování (opravené za poslední tři roky), ale sousedka má podobné spotřeby jako ja, takže žádné drama...
vyzna se nekdo v dronech?
potrebuji pro kluka a chci ho mit v patek doma na stole. ma to byt "hracka", tedy nic profi pro nataceni 4K videa. soucasne chci, aby to melo prenos videa a dalo se s tim litat "live".
potrebuji pro kluka a chci ho mit v patek doma na stole. ma to byt "hracka", tedy nic profi pro nataceni 4K videa. soucasne chci, aby to melo prenos videa a dalo se s tim litat "live".
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ryze Tello, ideálně ve verzi Boost Combo.
Jako hračka to stačí, ale dokáže to dělat docela hezké fotky a přenášet obraz live.
Osobně létám s Mavic Air FMC, ale to už je zbytečně drahé a profi...
Jako hračka to stačí, ale dokáže to dělat docela hezké fotky a přenášet obraz live.
Osobně létám s Mavic Air FMC, ale to už je zbytečně drahé a profi...
dik.
v mezi case jsem nasel neco, co se u nas jmenuje Dronio 3 (nejaka prejmenovana Cina). stoji 5t, ma GPS a podle YT je to pouzitelne. prodava to borec tady, tvrdi, ze na to ma vsechny mozne nahradni dily, tak jsem to objednal.
v mezi case jsem nasel neco, co se u nas jmenuje Dronio 3 (nejaka prejmenovana Cina). stoji 5t, ma GPS a podle YT je to pouzitelne. prodava to borec tady, tvrdi, ze na to ma vsechny mozne nahradni dily, tak jsem to objednal.
Autoforum.cz
Offtopíč: dyž sem nechával fotit svou firmu (dronem), tak ta létající mašina byla prý snad za půl míče..... profi stroj.... myslím, že osmivrtulový nebo kolik těch mixérů tam bylo.... a aerial fotka dopadla tak (opticky) dobře, mi fčíl visí ve firmě na zdi u vstupu. (a hrdě se jí chlubím návštěvám)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tu je jedna z (mnoha) co tenkrát nafotili.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Koupil bych Spark (klidně jetej, na vyzkoušení, je jich teď plnej FB na prodej), případně pak Mavic Mini.mmira píše:vyzna se nekdo v dronech?
Vždycky bych to chtěl s ovladačem.
Jde to ovládat i jen telefonem, ale mně osobně to vypadává. Proto bych asi nešel do Tella.
TSs
Tello
Já létám s Mavic Air, je to super stroj, ale je nutnost přepnout do FCC modu, jinak je dosah signálu úplně žalostný...
Tello má právě ve verzi Boost Combo taky ovladač, zvyšuje se stabilita signálu a dosah. Ale je to furt jenom hračka, oproti Sparku nebo Mavic Mini.Pajjoun píše:Jde to ovládat i jen telefonem, ale mně osobně to vypadává. Proto bych asi nešel do Tella.
Já létám s Mavic Air, je to super stroj, ale je nutnost přepnout do FCC modu, jinak je dosah signálu úplně žalostný...