Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Supr kanal, takovy uklidnujici videa
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Alex Zanardi měl vážnou nehodu na hand-bajku, je na tom hodně zle.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak uz prisly prvni stiznosti. moc uzke pneu, malo natazeny posed, moc lehky nejtezsi prevod... jen sedlo pry bomba. clovek se nezavdeci.mmira píše:tak kolo pro zenu dopadlo takto. nevazil jsem to, ale pocitove je to stejne tezke jako Fly 24 od starsiho kluka, takze do 9 kg. jeste budeme ladit posez, proto nezkracena vidlice.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira: jo, tak to halt někdy dopadá - manželka je ve skrytu duše závodník ne???
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No vidíš a já chtěl napsat (dyž sem to chválil že to hezky vypadá) že jen to sedlo se mi vůbec nelíbí...mmira píše:jen sedlo pry bomba.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V dokumentu o závodní historii BMW (Adrenalin - The BMW Touring Car Story 2014 - kdo neviděl, doporučuju) je mu věnován kus a je to člověk s neskutečným srdcem - tak snad mu to zase vyjde dostane se z toho.pavproch píše:Zanardi měl vážnou nehodu na hand-bajku, je na tom hodně zle.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
pp: vidis, ja si koupil to same, jen v panske verzi. mozna to nevypada tak krute, ale je to zatracene pohodlne a neni potreba plina.
jarka: neco na ten zpusob
jarka: neco na ten zpusob
Autoforum.cz
To je vpoho, snadno/levne resitelne stiznosti. Povazoval bych to za uspechmmira píše:tak uz prisly prvni stiznosti. moc uzke pneu, malo natazeny posed, moc lehky nejtezsi prevod... jen sedlo pry bomba. clovek se nezavdeci.mmira píše:tak kolo pro zenu dopadlo takto. nevazil jsem to, ale pocitove je to stejne tezke jako Fly 24 od starsiho kluka, takze do 9 kg. jeste budeme ladit posez, proto nezkracena vidlice.
Pravda vyděsí
Tak jsem dnes otestoval nove prevody 53/39/175mm - 11/30, puvodni byly 50/34/172.5mm - 11/28 a tedy na me nohy to sedi jak pr... na hrnec. Toz to kdyz clovek zjisti, ze jezdi roky spatne prevody.
Tak .Brus píše:To je vpoho, snadno/levne resitelne stiznosti. Povazoval bych to za uspech