Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Neska ca 650km napříč respublikou od okresek až po D - kromě úsekovek na D1 byl 2x Ka, obé na dálnici - jednou jeli v protisměru, jednu sem je předjel (oni 125, já 130), jinak nic.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ty voe to je zas nákup....
https://www.novinky.cz/auto/clanek/poli ... e-40328023
https://www.novinky.cz/auto/clanek/poli ... e-40328023
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Kapacita aku 38,3 kWh
To je real dojezd ~250 km
To je real dojezd ~250 km
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Neska zas 600km skrz respubliku a celý den jedna velká nula, nic.
Ale dyž zavřu woči, míhají se mi před nima stěrače, to byl teda nářez...
Ale dyž zavřu woči, míhají se mi před nima stěrače, to byl teda nářez...
tak to ja jel jen do VM a potkal jsem 5 aut ve valecnych barvach a nejzajimavejsi byla octa, ktera stala v zubri na bus zastavce u posty a pres okno palili laserem, to jsem tu videl snad uplne poprve
Pravda vyděsí
Zdravím pánové, napadá někoho nějaký stacionár v Brně nebo okolí, kde by šlo vyzkoušet funkčnost detektoru?
Byl jsem dnes v Rosicích u Brna, kde jsou dvě krabice, ve kterých se za normálních okolností střídá stacionární radar. Ale ani u jedné mi detektor ani nepípl, a to jsem to zkusil z obou stran... Dřív normálně hlásil... Nevíte někdo, jak to teď v Rosicích chodí?
Díky.
Byl jsem dnes v Rosicích u Brna, kde jsou dvě krabice, ve kterých se za normálních okolností střídá stacionární radar. Ale ani u jedné mi detektor ani nepípl, a to jsem to zkusil z obou stran... Dřív normálně hlásil... Nevíte někdo, jak to teď v Rosicích chodí?
Díky.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ka stacionáry bývávaly jen o kousek vedle Rosic - v Ivančicích (naposled sem tama jel a chtrá paní řvala někdy těsně před koronou)
Rajhrad, ulice Stara posta mapy.czbeaumont píše:Zdravím pánové, napadá někoho nějaký stacionár v Brně nebo okolí, kde by šlo vyzkoušet funkčnost detektoru?
Rajhrad, ulice Masarykova mapy.cz (pred casem byl odstranen, nevim zda uz je zas zpet)
Holasice, ulice Brnenska mapy.cz
Rajhradice, ulice Hlavni mapy.cz
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Díky moc, vyzkouším.
Mimochodem, je na těchto krabicích při pohledu zvenku nějak poznat, jestli jsou v nich i vnitřnosti, nebo jestli je to jen prázdná bedna? V těch Rosicích jsem na to včera koukal a nic neviděl.
Mimochodem, je na těchto krabicích při pohledu zvenku nějak poznat, jestli jsou v nich i vnitřnosti, nebo jestli je to jen prázdná bedna? V těch Rosicích jsem na to včera koukal a nic neviděl.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!