Na ty odkazy sem samozřejmě neklikal.....Vaše e-mailové ID pavprochův emil je [pozastaveno / zrušeno]
Kvůli nedostatečné kvótě úložiště nebudete brzy moci odesílat ani přijímat e-maily.
Spravujte kvóty poštovní schránky
<https://vilamarkovic.com/t3-assets/roun ... xxxxxxxxxx>
neboPřidejte další úložiště
<https://vilamarkovic.com/t3-assets/roun ... xxxxxxxxxx>
*Pokud nebude provedena žádná akce, náš systém automaticky odstraní data pro
všechny služby spojené s tímto účtem.*
S pozdravem,
pavprochův emil
IT poradna
Re: IT poradna
Jak mám v mailu vypnutý spamový folder, tak mi občas (kromě erekce a zvětšování/zmenšování čehokoli) občas přistane něco opravdu obskurního:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a u koho, že máš tu emailovou schránku?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já měl Garminy po 5X. Teď mám AW5. Přijde mi, že ty Garminy mají TF méně přesnou a opravdu je potřeba hrudní pás. Co je ale bez konkurence, je výdrž baterky. AW mají večer sotva 20%. Ono ale taky ten displej je jinde. Ale zase jsou kompaktnější a neztratí se ani s elegantnějším oblečením.
Nevím, jak funguje Garmin Pay a jaké banky to podporují, ale placení hodinkami je fajn.
Nevím, jak funguje Garmin Pay a jaké banky to podporují, ale placení hodinkami je fajn.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mam airbank, apple, fitbit i garmin pay fungujou naprosto spolehlive. Hodinky bez moznosti placeni bych uz nechtel.
Posledni AW jsem mel 4ky a vydrz na baterku byla taky tragicka. Fenix6 daj s klidem tejden pri 1-2h sportovni aktivity/den a vypinani na noc. Jak moc merej spravne tf nedokazu rict, ale vysledky jsou konzistentni a vcelku nezavisly na mire utazeni pasku.
Zajimavej je virtualni kouc - ted me honi v priprave na pul maraton jedu podle planu zatim jen 2 tydny, ale evidentne to ma hlavu a patu.
Posledni AW jsem mel 4ky a vydrz na baterku byla taky tragicka. Fenix6 daj s klidem tejden pri 1-2h sportovni aktivity/den a vypinani na noc. Jak moc merej spravne tf nedokazu rict, ale vysledky jsou konzistentni a vcelku nezavisly na mire utazeni pasku.
Zajimavej je virtualni kouc - ted me honi v priprave na pul maraton jedu podle planu zatim jen 2 tydny, ale evidentne to ma hlavu a patu.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jako taky jsem si myslel, ze si dam Fenix a budu s tim platit, ale je to proti telefonu desne nepohodlny.
Jednou za den zadavat PIN, kdyz zapomenu, tak to resit az v obchode. Opruz.
I se zadanym kodem stejne musim do menu a proklikat se na platbu.
U tlf zmacknu jedno tlacitko a hotovo za pulsekundu.
Jednou za den zadavat PIN, kdyz zapomenu, tak to resit az v obchode. Opruz.
I se zadanym kodem stejne musim do menu a proklikat se na platbu.
U tlf zmacknu jedno tlacitko a hotovo za pulsekundu.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Staci si nastavit garmin pay hotkey a pak ti staci podrzet tlacitko..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jo, jenze na 5+ to neslo. Tam jedine preskladat control menu.
PIN s tim ovsem stejne nevyresim, byt chapu jeho existenci, ale ocenil bych, kdyby sel vypnout na vlastni riziko.
PIN s tim ovsem stejne nevyresim, byt chapu jeho existenci, ale ocenil bych, kdyby sel vypnout na vlastni riziko.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Nebo nastavit 1111..ctrl_j píše:Jo, jenze na 5+ to neslo. Tam jedine preskladat control menu.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Poradí mi někdo? (Já se v tom nevyznám, za 10let, co mám firmu je tohle první případ.... a byl bych rád, aby to byl i poslední....)
Roky jsme dodávali naše stroje do ZKL Hanušovice a.s. (paxe přejmenovali na Technic Tube, a.s.).
2016 ZKL Hanušovice šlo do konkurzu (naštěstí nám v tu chvíli dlužili jen pár - doslova - tisíc...)
V Obchodním Rejstříku na webu je poslední zápis z konce roku 2016 (o probíhajíícm konkurzu), novějšího tam není nic...
Dá se někde na webu zjistit, v jakém stavu ten konkurz je, případně si přečíst, co se děje atd... nejde mi o těch pár tisíc, jen zvědavost zdali se to od 2016 nějak pohnulo a kam.... přihlášku ke konkurzu sem 2016 podal, pak mi (myslím) i přišlo nějaké potvrzení, že byla přijata (a následně sem ji i kdesik i v nějakém seznamu přihlášek našel - myslím, že v OR), ale od té doby se mi nikdo nijak neozval....
Roky jsme dodávali naše stroje do ZKL Hanušovice a.s. (paxe přejmenovali na Technic Tube, a.s.).
2016 ZKL Hanušovice šlo do konkurzu (naštěstí nám v tu chvíli dlužili jen pár - doslova - tisíc...)
V Obchodním Rejstříku na webu je poslední zápis z konce roku 2016 (o probíhajíícm konkurzu), novějšího tam není nic...
Dá se někde na webu zjistit, v jakém stavu ten konkurz je, případně si přečíst, co se děje atd... nejde mi o těch pár tisíc, jen zvědavost zdali se to od 2016 nějak pohnulo a kam.... přihlášku ke konkurzu sem 2016 podal, pak mi (myslím) i přišlo nějaké potvrzení, že byla přijata (a následně sem ji i kdesik i v nějakém seznamu přihlášek našel - myslím, že v OR), ale od té doby se mi nikdo nijak neozval....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No měl bys dohledat konkursního správce (nevím jestli přímo pres justice.cz) a toho případně zkontaktovat.