Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Opakovaně tvrdím, že užitný a kvalitativní rozdíl mezi tzv. prémií a tzv. normálním autem se během posledních 50 let podstatně zmenšil. Vezměte první Passaty a tehdejší Mercedesy a BMW a porovnejte si to. Tehdy nebe a dudy, dnes ten rozdíl prakticky nevidím. Pravda je, že i ceny se dost srovnaly.
Kdybych měl volit mezi Škodou a Volvem a nešlo mi o honění si trika, tak jednoznačně volím Škodu. Ušetřím peníze a nemyslím, že dostanu něco výrazně horšího.
Kdybych měl volit mezi Škodou a Volvem a nešlo mi o honění si trika, tak jednoznačně volím Škodu. Ušetřím peníze a nemyslím, že dostanu něco výrazně horšího.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já porovnával i Volvo V60 oproti Superbu a i ten Sup vyšel lépe (a to je v něm o parník více místa jak pro lidi, tak i pro zavazadla).
Škoda má také nepřekonatelné prodejní ceny na konci leasingu, což také pomáhá snížit měsíční cenu leasingu.
Škoda má také nepřekonatelné prodejní ceny na konci leasingu, což také pomáhá snížit měsíční cenu leasingu.
Asi taky zalezi na cloveku. Někdo nevidi rozdil mezi skodovkou a mercedesem, jiny zase mluvi o propastnych rozdílech mezi golfem a octavkou, superbem a passatem atd.jerry píše:Opakovaně tvrdím, že užitný a kvalitativní rozdíl mezi tzv. prémií a tzv. normálním autem se během posledních 50 let podstatně zmenšil. Vezměte první Passaty a tehdejší Mercedesy a BMW a porovnejte si to. Tehdy nebe a dudy, dnes ten rozdíl prakticky nevidím. Pravda je, že i ceny se dost srovnaly.
Na úhlu pohledu jistě záleží. Ale porovnání Passata a Mercedesa ze 70.let a současných verzí jednoznačně potvrdí, že rozdíl byl tehdy velký a dnes podstatně menší. Ať se na to díváš ze všech úhlů.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Mám stejný názor jako jerry - kdykoli sednu do kterékoli firemní Oftáky (II. a III.gen) nebo Caddíka nebo doma do Leguána, taxi říkám, v čemže je ta (moje) béembéwé premie (e90) vlastně inačí/lepčí (vzhled, provedení, materiály, funkčnost). Nesrovnávám jízdní vlastnosti a "sheer driving pleasure", v tom je (poštelovaná) e90 s R6 o světelné roky inde.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dnešní článek tady a překlep v ňom
Škoda Karoq 20201 poprvé nachytána při testech, změny čekejme hlavně v nitru
mi v hlavě okamžitě rozsvítilo Beverly Hills 90210, i dyž sem neviděl jediný díl....
Škoda Karoq 20201 poprvé nachytána při testech, změny čekejme hlavně v nitru
mi v hlavě okamžitě rozsvítilo Beverly Hills 90210, i dyž sem neviděl jediný díl....
-
- Spolujezdec
To jsem teda zvědav
Kontrola a prověření VIN vozidla založené na technologii Blockchain - https://vincheckfree.net/cz/pravda-o-carvertical-proverili-jsme-nas-vuz/
Tak in(g)formace od prodejce: v CW38 má být jasný ceník Oct. IV Scout a mají začít přijímat objednávky, výroba od CW44/2020. A prý Schade očekává pouze vlažný zájem (obecně o všechna) auta (ref korona).
Tak uvidíme, jestli letos zase budu inovovat vozový park ve frmě nebo ne.
Tak uvidíme, jestli letos zase budu inovovat vozový park ve frmě nebo ne.
Netuším, já se ptal jen po 4x4 resp. Scoutu...