Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Mě se nová Octavia líbí. Kombíka jsem už také viděl a jako služebák (s motoroem 2.0TSI a 4x4) by mi asi nevadila.
To že sem napsal "jako Volvo" nebyla kritika.
Jo, docela to bylo (zezadu) mému woku kompatibilní = líbivé
Jo, docela to bylo (zezadu) mému woku kompatibilní = líbivé
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já to nechápal jako kritiku, ale jako pochvalu. Proto jsem se přidal.
Volvo se mi také líbí, ale to je cenové úplně mimo moje limity.
Volvo se mi také líbí, ale to je cenové úplně mimo moje limity.
ono v porovnatelných výbavách a bez fleet slev ani tak ne
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
mě to přijde jak přefouknutá Chcala
Stepan: na Volvo dostanu slevu tak 21%. Na Škodu 17%. Takže to Volvo se mi moc nevyplatí. Na měsíční splátku 16 tisíc se nedostanu.
DoubleSix - tak "vyplatí" asi ne, pořád je to mainstream vs. jakoby prémie. Ale S60 není od slušně vybavený, Ofce IV. tak daleko, jak by jeden asi čekal
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Njn, ale to porovnáváš vybavenou oktávku a s60 v "sociálu". Zas o tolik vybavenější to základní volvo oproti octavii ve Stylu není a hlavně, měl jsem tu "čest" jezdit s V60 cross country a auto, co nijak moc vybavený nebylo, 4x4 140 kw diesel, AT a stálo 1,7 milionu. Ještě bych si řekl ok, dejme tomu, je to jak říkáš jakoby prémie, ale jízdně to stálo za vyližprdel, hůř naladěným podvozkem jsem dlouho nejel, sedačky mě tlačili do stehen, což mě zklamalo asi nejvíc zrovna u Volva. Míval jsem starou C70 mk1, takže Volva mám rád, ale takováhle popelnice by byla i za milion drahá. Nemluvě o tom, že kolega má naftovou v60, ještě v záruce, a víc to stojí v servisu než na silnici a už tam má třetí motor.Stepan píše:DoubleSix - tak "vyplatí" asi ne, pořád je to mainstream vs. jakoby prémie. Ale S60 není od slušně vybavený, Ofce IV. tak daleko, jak by jeden asi čekal
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.