Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Jakoze novej po fl Sup ma u verze 1.5tsi dva opravdovy vejfuky? To se mi nak nezda
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jestli chceš, tak ti to vyfotímhonziss píše:Jakoze novej po fl Sup ma u verze 1.5tsi dva opravdovy vejfuky? To se mi nak nezda
Také jsem byl překvapený, když jsem to zjistil. To se totiž u motoru 1.4 nedá očekávat, ale je to tak. Zřejmě má shodnou výfukovou soustavu s dvoulitrem a Škodě se nechtělo kvůli těm pár 1.4 dělat jinou.
Jak to chodí v Kocourkově - Schade fčera vydala tiskovou zprávu o Oct IV Scout (byl tady článek na AF.cz). Neska sem mluvil s (autorizovaný) prodejcem (z jiných důvodů) a ten mi brečel do tydlifonu, že Schade sa na prodejce vys..la s jakýmakoli informacema (logické by bylo, že prodejci dostanou od Schade informace dříve než ji zveřejní, resp. nejpozději se zveřejněním....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
VW group má novou strategii, která s prodejci moc nepočítá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nedovedu si představit prodej aut on-line. Auto si přeci musíš osahat a projet.
A nebo už jsem starý a mladým jsou jízdní vlastnosti šuma fuk a klidně si koupí "cokoli", hlavně, že to bude levné a doručí jim to do Alza boxu
A nebo už jsem starý a mladým jsou jízdní vlastnosti šuma fuk a klidně si koupí "cokoli", hlavně, že to bude levné a doručí jim to do Alza boxu
66: ano jsi starý. Moje žena když jsem jí kupoval auto, tak do něj ani nechtěla sedat.
Výběr probíhal asi následovně:
Líbí se
Parkovací kamer
isofix
Infotainment s vstupem na usb, bt
Modrá nebo žlutá
Podobně ve firmě kupujeme většinu aut bez vyzkoušení.
Klidně bych se vsadil, že více než 50% aut je koupeno bez důkladného zkoušení
Výběr probíhal asi následovně:
Líbí se
Parkovací kamer
isofix
Infotainment s vstupem na usb, bt
Modrá nebo žlutá
Podobně ve firmě kupujeme většinu aut bez vyzkoušení.
Klidně bych se vsadil, že více než 50% aut je koupeno bez důkladného zkoušení
2.9T RWD
Neska sem poprvé viděl "live" na cestě Oftáku IV a to rovnou kombi. Zezadu to vypadá jak Volvo.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.