Ty nemas na SK zadneho zakaznika? Ono te tam pustili i s osobakem, bylo to ve finale mnohem jednodussi nez se vsude psalopavproch píše:@MZ: tbnt
@snow: kura, tohle řešení mě nenapadlo, až / jestli bude druhá vlna korony a zákazů, taxi třeba zpomenu, kuju už fčíl.
Koronavirus
Re: Koronavirus
Pravda vyděsí
Hurá!
Cesty do SK sou od dnešní 1/2noci opět frei.
(Ale do ta3 na kontrolu bejváku nejedu, neska tam odjel junior....mj. i kontrolovat.... )
Cesty do SK sou od dnešní 1/2noci opět frei.
(Ale do ta3 na kontrolu bejváku nejedu, neska tam odjel junior....mj. i kontrolovat.... )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/druh ... cky-108946
Moderátorka dutá jak stéblo.
Moderátorka dutá jak stéblo.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Brus píše:Ty nemas na SK zadneho zakaznika? Ono te tam pustili i s osobakem, bylo to ve finale mnohem jednodussi nez se vsude psalopavproch píše:@MZ: tbnt
@snow: kura, tohle řešení mě nenapadlo, až / jestli bude druhá vlna korony a zákazů, taxi třeba zpomenu, kuju už fčíl.
Přesně tak. Normálně jsem přijel k hranicím, řekl že jedu služebně, zamával hlavičkovým papírem a už se sunul směr Blava.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
A rocnik 2021 taky nebude…ctrl_j píše:Ze sveta: The Geneva International Motor Show is cancelled
https://www.gims.swiss/geneva-internati ... -cancelled
https://www.gims.swiss/news/decisions-f ... uture-gims
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Jak fšici při/po koroně bečí, že kšefty nejdou, tak fčera článektady na AF.cz o drahých poršadlech a neska švára říkal (dělá u BangaOlufsena - fčíl sou to nějací číňani), že prý fčíl neskutečně "jdou" ty úplně nejdražší "studiové" sady reproduktorů (ještě o třídu výš než BO, myslím, že burmajstr nebo co to říkal za jméno)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pri te minule krizi to v tomto oboru bylo stejne, o neco malo se snizil prodej tech levnejsich veci, ale u tech nejdrazsich to bylo beze zmeny
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
útěchou nám může být, že zatím všichni po krizi předpovídají obrovský nárůst...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak předpokládat po krizi nárůst není až tak složitý. To sem jim mohl říct i já
Nicméně je ot pro mě jakoby trošku šok. Aktivní pracovní život, vč. nástupu na VŠ, hledání stáží / part-timů (...), jsem zahájit po roce 2009, A byl jsem zvyklej, že se ze mě všichni poserou. Zaměstnavatelé, že jsem vůbec ochotnej dělat a přijít do práce každej den včas, zákazníci, že vůbec stíháme vyrábět... Todlenc se mi vůbec nelíbí
Asi si dodělám doktorát, abych si tu dospělost ještě odložil
Nicméně je ot pro mě jakoby trošku šok. Aktivní pracovní život, vč. nástupu na VŠ, hledání stáží / part-timů (...), jsem zahájit po roce 2009, A byl jsem zvyklej, že se ze mě všichni poserou. Zaměstnavatelé, že jsem vůbec ochotnej dělat a přijít do práce každej den včas, zákazníci, že vůbec stíháme vyrábět... Todlenc se mi vůbec nelíbí
Asi si dodělám doktorát, abych si tu dospělost ještě odložil
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))