Opel obecně
Re: Opel obecně
Ty voe to je šílený....
S béčkovou Insou mám pár lidí ve svém okolí a všichni prakticky úplně bez problémů...
Nemůže tam být např nějaká špatnější ŘJ co prostě nahodile pak háže chyby atd.... protože takové problém a nonstop jsou fakt šílený. Třeba nějak špatně utěsněná....nebo je to fakt nějaký hooodně nepovedený kus...
Tu by si Opel měl vzít zpátky na pokusy
S béčkovou Insou mám pár lidí ve svém okolí a všichni prakticky úplně bez problémů...
Nemůže tam být např nějaká špatnější ŘJ co prostě nahodile pak háže chyby atd.... protože takové problém a nonstop jsou fakt šílený. Třeba nějak špatně utěsněná....nebo je to fakt nějaký hooodně nepovedený kus...
Tu by si Opel měl vzít zpátky na pokusy
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Nemá to auto v servisní historii nějakou transportní škodu? Třeba spadlo z kamionu nebo vlaku.HondaMan píše:Před 14 dny jsem byl v servisu. Auto střídavě hlásí závady:
...
Pohon všech kol vypnuto (při tomhle to i pěkně cukne s autem, takže se asi vážně vypne)
...
Včera při mytí jsem na kapotě oběvil puchýřek. Pravděpodobně to pod lakem začalo reznout. ...
Ale ty chyby jsou reálné. Korozi na kapotě taky řj asi nezpůsobuje...
Navíc dneska za celý den nestihli udělat servisku.
Prostě good job.
Ad větší škoda: netuším a ani nevím jak to zjistit. Vždyť oni nevědí ani kdy dokončí VELKÝ servis po 60tkm...
Navíc dneska za celý den nestihli udělat servisku.
Prostě good job.
Ad větší škoda: netuším a ani nevím jak to zjistit. Vždyť oni nevědí ani kdy dokončí VELKÝ servis po 60tkm...
2.9T RWD
Ale abych jen nepomlouval, tak mám teď půjčenou novou Corsu a je to velmi povedené a díky původu v PSA i vcelku funkční... je to nějaká sociální výbava se sporákem a vyhřívaným volantem, ale základní audio hraje asi i o trochu lépe než v Insignii. Velmi příjemné překvapení.
2.9T RWD
Hliníková kapota a ona si rezne...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
To máš na operák?
Koupit si pak toto "zánovní 2leté auto po prvním majitele", to je radost
JInak kolem má pár lidí Insignii a všichni spokojení. Obrovské, pohodlné, dobře vybavené a spolehlivé auto.
Koupit si pak toto "zánovní 2leté auto po prvním majitele", to je radost
JInak kolem má pár lidí Insignii a všichni spokojení. Obrovské, pohodlné, dobře vybavené a spolehlivé auto.
Až teď dokážu docenit výhodu operáku To by mě jeblo...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak ono ti jebe i tak viď. Topíš škváru za Insignii v palbě a jezdíš Corsou v sociálu. Navíc čas v hajzlu, nervy v hajzlu.
Ale jo, že se toho za chvíli, zadarmo, zbavíš lze vnímat jenom pozitivně.
Ale jo, že se toho za chvíli, zadarmo, zbavíš lze vnímat jenom pozitivně.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ano, operák. O výhodnosti se dá diskutovat. Auto stálo 620; za 4 roky operáku zaplatíme 650.
Jinak kapota nerezne. Prý tam bylo jen něco nalepené.
Jinak kapota nerezne. Prý tam bylo jen něco nalepené.
2.9T RWD