BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak to jsou teda trable, to ti nezávidím
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
ta předchozí závada byla horší, tam pomohlo prohození řídících jednotek (rada přímo ze servisní podpory BMW)
no ja som pochopil odpoved M.Z. trosku ironickejsie
Tak, brambor2 je po posledním servisu u Michala zase o kousek blíž k (mému) ideálu.... ešče musím nějak pořešit Rogue Engineering (of U.S.A.) - vložky čepů spodních předních ///M3 ramen, mám ty vložky v m4Zlikovi a je to nebe a dudy v porovnání s OEM vložkama.
Ale tím bude moje zásobárna "zábavy" (= "vrtání se v něm") vyčerpána, na seznamu "to do" už dál mám jen běžný servis..... takže opět poprosím o nápady, v čem bych se mohl dál "vrtat".
Ale tím bude moje zásobárna "zábavy" (= "vrtání se v něm") vyčerpána, na seznamu "to do" už dál mám jen běžný servis..... takže opět poprosím o nápady, v čem bych se mohl dál "vrtat".
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kto nema poladeny vyfuk akoby ani nebol.
Žeby nějaký kus tiťanu od Akrapoviče?
pp - myslíš, že by se dalo s tím tvým broučkem pár desítek km projet? Mě by fakt zajímalo, jakej je to rozdíl když z toho přesedne někdo nezaujatej z běžný E9x 330i
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Výhledově samozřejmě ano, ale ne hned zítra.
Btw, je tam jiný podvozek, ale na motoru (od sání až po výfuk) je vše OEM, takže to (motoricky) bude shodné s běžnou 330i, jízdně asi dál (dle mého, kdokoli jiný to může vidět právě naopak).
Btw, je tam jiný podvozek, ale na motoru (od sání až po výfuk) je vše OEM, takže to (motoricky) bude shodné s běžnou 330i, jízdně asi dál (dle mého, kdokoli jiný to může vidět právě naopak).
Tyhlety (níže na té stránce je i skica, které čepy př. nápravy to jsou).pavproch píše: ešče musím nějak pořešit Rogue Engineering (of U.S.A.) - vložky čepů spodních předních ///M3 ramen.
Houston, got a problem.
Sem to objednal u Rogue, ale při placení kartou se mi ten jejich webshop "kousnul" (možná proto, že to byla debetka, ne kreditka) a.... měsíc mi visela ta platba v "blokacích" na účtě až nakonec nebyla provedena. S Rogue sem si vyměnil pár mailů, napřed to vypadalo, že mi místo platby kartou pošlou bankovní údaje pro přímou platbu v USD, ale fčíl už týden hrajou "mrtvého brouka"... podruhé to (ref blokace měsíc) zkoušet kartou nebudu....
Poradí mi někdo, jestli tyhlety (kov-guma) vložky nedělá někdo jiný (nejlépe tady v Evropě)? Myslím, že jsem kdysik cosyk zahlíd na stránkách WhiteLine, ale fčíl to tam nemůžu najít.....
Ten článekje v poměrně dost odsuzujícím tónu, ale mně se to (jako dobrý vzhledový nápad) líbí velmi.....
Chčiju zase proti proudu sám, nebo se tu najde ještě někdo další, komu se to taky líbí?
Chčiju zase proti proudu sám, nebo se tu najde ještě někdo další, komu se to taky líbí?