nafta, nižší střední, cca 550tis s

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
DoubleSix
Pan Řidič

Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s

Příspěvek od DoubleSix »

Deli : těžká volba. U nás je to dost podobné, jen se netrvá na tom dieselu.

Moje doporučení : Laguna 2.0 dCi (je to přeci stejná třída jak Octavia, ne?) - za ty prachy nejlepší volba pro cesty po dálnici, malé HB z tebe vyklepou duši.
DoubleSix
Pan Řidič

Příspěvek od DoubleSix »

HondaMan píše:Před 308 jsem cca 2 měsíce jezdil v 307 (cca 5000km) a po přesednutí mi bylo hodně těžko. Možná je to u lépe vybavených 308 s lepším motorem lepší, ale základní 308 je zoufalost nad zoufalost...
Mám možnost porovnat motory 1.6 benzín. 307 je ve výbavě ST a 308 ve výbavě Premium.
Na design a kvalitu provedení to nejezdí, ale tady je pokrok největší.
Motoricky je 308 lepší. Řazení je také přesnější. Zpětná vazba od silnice je +/- stejná. Odhlučnění je u 308 lepší po všech stránkách. Toť moje osobní zkušenost.
quasimoto
Pan Řidič

Příspěvek od quasimoto »

Tiez by som bol za Lagunu pri tejto cene. A na dialnicu sa mi ani 308 s najvyssou vybavou a 2.0 HDI 163k nevyzera zle.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

beaumont píše:Deli: A tvoje odmítání "F" se týká i koncernu Fiat? Alfa Giulietta je asi příliš politicky nekorektní, ale tady:
http://www.lancia.cz/novinky.php?novink ... ncia-delta
je pořád na prodej skladová Delta s motorem 1.9 JTD Twinturbo (190 koní!!) za 582 tis. Kč! Jako dálniční kočár ideální, mj. díky dlouhému rozvoru. A té šedé barvě by Ti to možná prošlo, ne?

Kromě toho by tu ještě bylo Bravo, nejméně nápadné z Italů, zato v rámci Tvého rozpočtu i nejsilnější Sport s motorem 2.0 Multijet 165 koní:
http://www.fiat.cz/dokums_dokumenty/cz198_bravo_308.pdf

Kromě toho se tu myslím ještě neřešil Peugeot...?
tak beru zpět, Civic není nejošklivější auto, je to Delta :D To auto se mi fakt nelíbí :)

Bravo se mi už docela líbí, Wolff mě v tom svém svezl a je to docela hezké :) Ale na rovinu, bych nechtěl mít na talíři to, že mam IT auto, které stojí v servisu a kolegové co mají šáde/fordy jezdí :D

A Peugeot se mi taky žádnej nelíbí :)
HondaMan píše:pavproch: "octu f kombajnu 4-hrab 1,6CrD Elegance" jsem nedávno projížděl a jako auto je to dobré. Jen by se Deli ukousal nudou, protože to jede ještě hůř než to co má teď :-/
nuda neva, ono na dálnici si stejně člověk moc srandy neužije :D
ExFun píše:Deli a nic většího ti fakt neprojde?

Když se podívám, že teď máš za 549.900,- Lagunu Bose - 2.0DcI 131Kw s Bose systemem a zárukou 5 let, 17" kola, xenony, tempomat, vyhřívaný sedadla, navigaci, tak bych byl z mrdky typu Mazda 3 (i vzhledem k tomu, že jezdíš dálky) vyloženě nešťastný.. Ostatně i Octa bude mít poloviční výbavu..

Jakože Renault nemusím, ale u této Laguny jsem o problémech neslyšel a ta nabídka je prostě výborná.
nn, bohužel nic většího, ikdyby to stálo 300tis, být nemůže :(
pjanda píše:Neco kompaktniho od VW bych si klidne koupil, ale ne s dieselem. Prvni slusne TDI je 3,0 V6, vsechno ostatni je podle me tezko konkurenceschopna mizerie. Hlavne stara PD s naroubovanym CR prezentovanym jako spasou. Proto bych se mu vyhnul, motor je bohuzel u auta dost vyznamna soucast ;) Ta Mazda je mnohem mensi zlo, navic i jede, Vy byste se s tim limitem dostal zrejme nejdale k 2,0 TDI 140 a to moc nejede...
já prostě naftu musí, s tím nehnu :) je fakt, že Mazda má o 10k víc a asi i o nějaká kila méně :) hlavně u Octy a spol. mam strach o to, abych co měsíc neřešil vymlácené okno a auto bez rádia/bagů atd. :(
HondaMan píše:
edit: s Deliho nájezdem je IMO nesmysl uvažovat o jakémkoliv francouzském *****
By musel kupovat nové auto po 2 letech
s PD jsem za dva roky natočil 114tis km a to jsem ještě najel pár tisíc s Mondeem :(( By mě zajímalo, kam furt jezdim :D
DoubleSix píše:Deli : těžká volba. U nás je to dost podobné, jen se netrvá na tom dieselu.
To je fajn, benzín bych bral všema deseti :ymhug:
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Aspoň čti SZka Delino...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Už sem ti taky jednu poslal :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

já bych mrknul na toho Cruze..........za 518 800 máš 2.0 VCDi 120kw f úplně plný palbě :D
no řekni sám, jestli třeba tohle vypadá za ty prachy blbě
Obrázek
Niko nadžanel ko kerdža
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Cruze je zajímavá volba a v té ceně je opravdu Ctrl+A bez automatu.

Pořád se ale nemůžu zbavit dojmu, že je to taková sociální volba. Leštěnej prd.
2.9T RWD
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

tak Chevrolet je obecně americkou sociální značkou :D ......... ale když se to vezme z druhý strany, tak tím tady nejezdí každej a v rámci Delíkovo zadání by to svůj účel splnit mělo, a jak zde již zaznělo tak v černý nebo bílý to auto vypadá víc než dobře....a pozor, 5letá prodloužená záruka je v ceně!! :D
Niko nadžanel ko kerdža
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Deli píše:
beaumont píše: Kromě toho by tu ještě bylo Bravo, nejméně nápadné z Italů, zato v rámci Tvého rozpočtu i nejsilnější Sport s motorem 2.0 Multijet 165 koní:
http://www.fiat.cz/dokums_dokumenty/cz198_bravo_308.pdf
Bravo se mi už docela líbí, Wolff mě v tom svém svezl a je to docela hezké :) Ale na rovinu, bych nechtěl mít na talíři to, že mam IT auto, které stojí v servisu a kolegové co mají šáde/fordy jezdí :D
No jo, ale co ten šok kolegů, až bys je svážel ze servisů Škodovky svým bezproblémovým Italem (a to je pravděpodobnější případ než ten Tvůj) :ymapplause:
Získal bys buď pověst znalce (ten si uměl vybrat...) nebo šťastlivce (koukni na to jakou má kliku, italské auto a nekazí se mu...) :D
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Odpovědět