Větší bazary moc 20 letý auta nabízet moc nechtějí. Orientují se spíš na horké zboží tj ojetiny kolem 5 let a modely co se vždy prodají. Chce se to prostě probírat inzeráty. Z těch aut co jsem ti posílal mi přišlo nejzajímavější ta Honda Civic, sice starý ale za ty prachy mi to přišlo super auto. Je to Honda starší generace tak to pojede hezky a ne jak ty dnešní emisema přidušené motory. Zdá se že se o to někdo staral, pokud to nebude zrezlé tak vypadá opečovávaně. Kromě ulomené chromované okrasné lištičky na chladičky asi v pořádku. Problém japonců je to že rádi reznou, v tomhle francouzský auta budou mít výhodu ty zase reznou minimálně pokud nebylo v minulosti bouraný. Jenže od Peugeota těžko něco doporučit. 206 jsou super auta, otázkou je zda by ti to stačilo. 307 se moc nepovedla do kvality, alespon první roky a 406 bych vzal jen v benzínu v nějaké základní výbavě aby ses vyhnul problémů s nefunkční výbavou.
Co se týče Almery tak jsem měl předchůdce Almery a to Nissana Sunny. To auto bylo když jsem ho dával pryč 20 let starý, kupoval jsem ho jako 15 let starý při 160 tis km a dával pryč při 240 tis km. 1.6 motor. Vyměnil jsem jen startér a vodní pumpu. Jinak všechno fungovalo, včetně celé výbavy jako elektrická zrcátka, okna, centrál (ok více výbavy tam už nebylo) a skvělý byl ten motor. Nakonec to auto dojelo na rez tak jsem se toho zbavil, ale jinak po mechanické stránce to na mě zapůsobilo velmi dobře. Takže Almera hezká, bez rezu je určitě cesta pro bezproblémovou mobilitu, byt s tím prostě moc parády už neuděláš.
BTW Carismu jsem schválně vynechal. Hezká auta, ale pokud mě pamět neklame tak to bylo snad první či jedno z prvních aut které mělo přímé vstřikování benzínu a nejsem si úplně jist jestli je to dobrý nápad kupovat. Navíc to auto nebylo myslím ani vyráběné v Japonsku ale patrně někde v Holandsku či tak. Nejsem si jist kvalitou a navíc to vstřikování je potencionální a zbytečný zdroj problémů
No ta 1.8 Almera vypadá fakt dobře. Má sice něco najeto, ale má servisku! a vypadá fakt hezky a s benzínem 1.8 se celkem blbě shání. Na tu bych se jel asi podívat
https://www.sauto.cz/osobni/detail/niss ... oFrom=list