Akorát to bude BMW "holátko". Jestli jsem dobře koukal, tak je to cena v základu a v tom není skoro nic. Resp. kdo chce jen pořádný motor a neřeší "fičury" okolo, tak asi dobrý. Jinak sleva 19 % není podle mě zas až tak na BMW výjimečná, resp. dá se na ní dostat. Až na to daj aspoň 30 % tak poběžím a zas si od BMW něco koupímStepan píše:šestiválcový naftový 3er se dá pohodlně pod milion. i s daní
BMW Divize
Re: BMW Divize
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
Bond -> ale tam nepíšou, že ty 3 auta mají bejt Audiny. Nebo že je máš kupovat. Ale že je prostě máš na tý firmě mít. Ale taky tam píšou že S4 je předokolka. Tak já nevim btw V 250d? Co to?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ad V250d, na podzim se nam narodil treti potomek, tak si manzelka musela udelat radost a vymenila X5 za MB...Stepan píše:Bond -> ale tam nepíšou, že ty 3 auta mají bejt Audiny. Nebo že je máš kupovat. Ale že je prostě máš na tý firmě mít. Ale taky tam píšou že S4 je předokolka. Tak já nevim btw V 250d? Co to?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak LP kolo = hodně yebnutý ráfek zevnitř (3cm ovalita - snad to pude srovnat, Strnadel na to má fórichtunk). Guma na výměnu - bublina, objednány teda obě nové, zase PSS. Zadní ráfek ten "dik" dal bez úrazu. Ložisko LP kola se zdá taky být OK, stav těhlice samozřejmě pohledem/pohmatem nezjistím. Chjo no.pavproch píše:Chjo no. Sem v tom hustém dešti (krásný nový asfalt) dával pozor aby mi to zase na PSS v hluboké vodě neklouzlo a přehlíd sem šutr (kdo by ho taky na novém asfaltu čekal, že) velikosti pěsti nebo dvou. Bylo "dik, dik" (přední zadní - nijak závratná rána) a .... hučí to a vibruje.... to sem zvjedaff, jaké škody sem na LP resp LZ kole napáchal, zítra zajedu ke Strnadlovi, snad to bude "jen" yebnutý ráfek, ne ložisko (nedávno nové) nebo nedejbůh těhlice fprteli. Ale aspoň že sem neprorazil gumu, v tom dešti lepit/slimákovat a dofukovat by bylo teda zatrest....
EDIT: kdo ni nedělá nic nezkazí, já sem dělal a kazil..... :twisted:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to mi nevadí. Přihodil bych sesle, světla a možná podle rozežranosti a nabídky i audio a šíbr. Vydindal zase o něceho větší slevu a mazal pryč.HOUZJ5AJ píše:Akorát to bude BMW "holátko". Jestli jsem dobře koukal, tak je to cena v základu a v tom není skoro nic. Resp. kdo chce jen pořádný motor a neřeší "fičury" okolo, tak asi dobrý. Jinak sleva 19 % není podle mě zas až tak na BMW výjimečná, resp. dá se na ní dostat. Až na to daj aspoň 30 % tak poběžím a zas si od BMW něco koupímStepan píše:šestiválcový naftový 3er se dá pohodlně pod milion. i s daní
Víc je pro bohatý kapitalisty, to nepotřebuju
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Dovolím si ještě OT: V250d je fajn vůz, nicméně doporucuju zkusit někdy nové V300d, 176kw v takové krabici už je moc pekne svezení a znatelný rozdíl od slabší 250dBond007 píše:Ad V250d, na podzim se nam narodil treti potomek, tak si manzelka musela udelat radost a vymenila X5 za MB...
Ja s tim nejezdim, ani nemuzu, ale 250d je objemove 2,2l ale 300d je jen dvoulitr, dynamika je jedna vec a zivotnost druha, aspon podle mych skromnych zkusenostirutak11 píše:Dovolím si ještě OT: V250d je fajn vůz, nicméně doporucuju zkusit někdy nové V300d, 176kw v takové krabici už je moc pekne svezení a znatelný rozdíl od slabší 250dBond007 píše:Ad V250d, na podzim se nam narodil treti potomek, tak si manzelka musela udelat radost a vymenila X5 za MB...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Magosrat zakazal...Stepan píše:nemůžeš. že žena zakázala, nebo zdraví pořád trápí?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Lachende Bestien
- Letec
@pavproch
Zajímalo by mě jak se s podobnými škodami na ráfcích a pneumatikách vypořádávají pojišťovny, mají nějaký problém hradit náklady na opravu v rámci havarijka?
Zajímalo by mě jak se s podobnými škodami na ráfcích a pneumatikách vypořádávají pojišťovny, mají nějaký problém hradit náklady na opravu v rámci havarijka?