přesně tak to jemmira píše:Arnie: ano, chapu. taky vzdy doma nakup dalsiho auta prezentuji jako nahradu stavajiciho a pak stejne zustanou vsechna. zena uz to nekomentuje
Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
To sem musím dát, páč z toho mám takovou tu dětinskou radost . Jeden z mála sportů co má i v papírech 110kW (jako realita bude bůhví jaká, ale průběh je lepčí a v techničáku to je!).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
nejaky chip?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jo jo - 10kW je teda diskutabilních, ale nemají to odladěný špatně. Má to znatelně lepší reakci na plyn a je to takový víc lehkonohý. Ale je to atmo, takže tam jsem ani víc nečekal, Ale bylo to za rozumný peníz. Ještě nabízejí změření před a po, ale v těhle koních a s přesností brzdy bych tomu stejně nevěřil, tak jsem to neřešil.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
aha.
jinak obdiv, ze se ti s tim chtelo prdet a zapisovat do TP.
jinak obdiv, ze se ti s tim chtelo prdet a zapisovat do TP.
Autoforum.cz
Do velkýho TP mi to zpsali přímo oni v rámci úpravy - mají razítko. Já už s tím jen zajdu na inspektorát a nechám si předělat techničák. Je to taková blbost, ale prostě jak malej Jarda no .
Před pár měsíci jsem nastoupil jako obchoďák do malý firmy. Hlavní zákazníci jsou automotive, no dovedete si představit, jak to asi jde.
Firma nemá žádnou obchodní historii, jsem první aktivní obchodník. Tak volám studený kontakty a nějak se s tím peru.
Včera odpoledne mi psal nákupčí korporátu, že viděl můj e-mail, že to jako firma nepoužijou, ale naposílal mi kontakty na odpovědný lidi od svých předchozích zaměstnavatelů, ať se ozvu jim, že oni podobný věci nakupujou furt.
Dobří lidé neumřeli. Jsem z toho měl hroznou radost ne kvůli kšeftu, ale tak nějak lidsky
Firma nemá žádnou obchodní historii, jsem první aktivní obchodník. Tak volám studený kontakty a nějak se s tím peru.
Včera odpoledne mi psal nákupčí korporátu, že viděl můj e-mail, že to jako firma nepoužijou, ale naposílal mi kontakty na odpovědný lidi od svých předchozích zaměstnavatelů, ať se ozvu jim, že oni podobný věci nakupujou furt.
Dobří lidé neumřeli. Jsem z toho měl hroznou radost ne kvůli kšeftu, ale tak nějak lidsky
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak. Neska se nemusím večer mýt (teda zuby studenou vodou jo) - právě nám v ulici "umělci kopáči" překopli plyn a tudíž kotel nekotlí.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nám dneska prekopli optiku internet pro půlku města
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jsem posekal 4,5ha a celou dobu jsem honil v porostu 4 kolouchy. Nakonec všichni utekli, ale trvalo to.
Jsem z toho úplně vykoukanej, ale stejně bych je asi neviděl nebo nestihl zastavit. Naštěstí byli už větší, takže se sice schovávali, ale když byl traktor tak 2-3 metry od nich, vždycky vystartovali a utekli. Být mladší by to určitě odskákali.
Každopádně si dnes uděluji zelenou plaketu.
Jsem z toho úplně vykoukanej, ale stejně bych je asi neviděl nebo nestihl zastavit. Naštěstí byli už větší, takže se sice schovávali, ale když byl traktor tak 2-3 metry od nich, vždycky vystartovali a utekli. Být mladší by to určitě odskákali.
Každopádně si dnes uděluji zelenou plaketu.