Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Pokud to je slušný autorizák a skutečně jim tam zůstala, tak by se buď měli ozvat sami a nebo to teď nahradit automaticky. BTW to tím autem nejezdíš, žes půl roku neotevřel kapotu?TomZ píše:Kdyz jsem po pul roce otevrel kapotu a zjistil, ze mi ocividne pri posledni navsteve v autorizaku cmajzli kryt motoru, tak s tim uz asi nic neudelam, co?
Jezdím, ale dokud nemám málo kapaliny do ostřikovačů, nebo oleje, tak moc nemám důvod se tam koukat.
No právě, zvlášť v zimě bych čekal, že tam tu kapalinu několikrát dolévat budeš.TomZ píše:Jezdím, ale dokud nemám málo kapaliny do ostřikovačů, nebo oleje, tak moc nemám důvod se tam koukat.
Já tedy první, když přivezu auto ze servisu, koukám hned do motoru. Důvěřuj, ale prověřuj.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jerry: taky tak...ne jednou jsem tam našel např klíč nebo šroubovák někde odložený
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Tak co, najde se také u nás někdo odvážný, kdo jim ten zázrak Das Auto zkusí hodit zpět na hlavu?
https://www.novinky.cz/auto/clanek/volk ... _campaign=
https://www.novinky.cz/auto/clanek/volk ... _campaign=
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Proc, dyt je to saskarna. Nemecky duchodce Herbert lze jak kdyz tiskne.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
A v čem? Nějak mi to uniklo.
A dokaž, že lže. Není na tobě hodnotit, jestli lže nebo ne, to je na soudu. A ten v té věci rozhodl.ctrl_j píše:Proc, dyt je to saskarna. Nemecky duchodce Herbert lze jak kdyz tiskne.
Tobě, kdyby ti někdo nabízel 700k, nechal bys je ležet? Já asi ne, a to si myslím, že zdaleka nemám hluboko do kapsy.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW