Pneu koutek
Re: Pneu koutek
video jsem zatim nevidel, ale v mem pripade srovnani PS4 vs F1A5 na Cupre zatim zcela vyzniva ve prospech GY
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No kdyz sem koukal na testy treba tady vyzdvihuji "sharp handling" u PS4Snowman000 píše:Tak zatial mu ten jeho nazor verim...a minimalne na PS4S nazor nezmenil, tie ospevuje stale. Skor len pindal teraz na to ze preco ich v EU neponuka aj v 18" prevedeni. To by to myslim, ze vyhrali.
https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2 ... e-Test.htm
Chtel jsem ty GY F1 SS, ale zda se ze 255/35 r18 asi nikdy nebudou ... PS4 uz nechci, takze asi poridim PSS.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No a pozri si co tam pisu o CPC6...sedi to s tym co vo videu hovori on...
Ale ano na tvoje uzivanie bude PS4 asi zbytocne kompromisna guma.
Ale ano na tvoje uzivanie bude PS4 asi zbytocne kompromisna guma.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jo neco sportovniho by to chtelo, taky me napadlo dat dopredu cupy a dozadu PSS protoze cupy v 255 nedelaji, ale nevim jestli je dobry napad to kombinovat.
Neska se na mainpage AF.cz objevil PR článek o pneumatikách "Giti" - to jméno sem v životě neslyšel, vy jo?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Zajimava nahoda. Zrovna jsem vcera narazil v tistenem casopise na srovnavaci test pneu a byly tam…
…beznadejne posledni.
…beznadejne posledni.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tak jsem se GY nedockal a nakonec nahodil MPSS.Vrooom píše:No kdyz sem koukal na testy treba tady vyzdvihuji "sharp handling" u PS4Snowman000 píše:Tak zatial mu ten jeho nazor verim...a minimalne na PS4S nazor nezmenil, tie ospevuje stale. Skor len pindal teraz na to ze preco ich v EU neponuka aj v 18" prevedeni. To by to myslim, ze vyhrali.
https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2 ... e-Test.htm
Chtel jsem ty GY F1 SS, ale zda se ze 255/35 r18 asi nikdy nebudou ... PS4 uz nechci, takze asi poridim PSS.
Pavproch nekupoval jsi je nekdy do zasoby? Porad je vesele delaji v R18. 225/40 mam 2020 a 255/35 mam 4819
Samozřejmě, že mám pár (zadních = 255/35 R18) PSS v zásobě.
Ale fčíl sem dokupoval přední, poté, co sem jednu prosekl o šutr.
Ale až ty nové přední + stávající + zásobní zadní sjedu, uvažuju o změně.... zatímco PSS non RFT v 19" (225/35+255/30 - m4Zlik) byly celkem "imunní" na podélné koleje / nerovnosti , v 18" na bramborovi2 jsou na to extrémné citlivé (i jenom namalované pruhy na cestě = tahají za volant) + ta jedna nemilá zkušenost (kvakvaplaning) na hluboké vodě. Takže asi pak vyzkouším nějaké jiné - ještě nevím jaké, až přijde čas, budu se tu poptávat.
Ale fčíl sem dokupoval přední, poté, co sem jednu prosekl o šutr.
Ale až ty nové přední + stávající + zásobní zadní sjedu, uvažuju o změně.... zatímco PSS non RFT v 19" (225/35+255/30 - m4Zlik) byly celkem "imunní" na podélné koleje / nerovnosti , v 18" na bramborovi2 jsou na to extrémné citlivé (i jenom namalované pruhy na cestě = tahají za volant) + ta jedna nemilá zkušenost (kvakvaplaning) na hluboké vodě. Takže asi pak vyzkouším nějaké jiné - ještě nevím jaké, až přijde čas, budu se tu poptávat.
Můžu mít jen dotaz v čem tak vadí tahání za volant? Pro mě je to další info co se pod autem děje a buď jedu klobouka s jednou rukou na volantu a je mi to putna a nebo jedu aktivně a pak držím oběma rukama a zas mi to neva. Na tohle jsem vycvičenej ze zasvorovaný fwd a naopak když to auto nedělá, tak mi to přijde divný.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Objektivně to asi není nic proti ničemu, ale mně to prostě vadí.
A hlavně - PROČ? ty PSS v m4Zlikovi netahaly a v bramborovi2 tahají?
... a taky brambor2 = daily = aquaplaning - mám strach, že se někde někdy zapomenu (u m4Zlika, se kterým jezdím, jen zasucha to jaxi nehrozí), např. fčerejších 600 km v dešti mě přidalo asi milion šedivých vlasů....
A hlavně - PROČ? ty PSS v m4Zlikovi netahaly a v bramborovi2 tahají?
... a taky brambor2 = daily = aquaplaning - mám strach, že se někde někdy zapomenu (u m4Zlika, se kterým jezdím, jen zasucha to jaxi nehrozí), např. fčerejších 600 km v dešti mě přidalo asi milion šedivých vlasů....