Áno, Santa Fe by bolo super ( s ix35 max. spokojnosť ) ale prístup predajca/importér.lampa píše:Proc nezustat u Hyundaie? Santa Fe se dela i s benzinem 2.4 (na slovenskych strankach ho nevidim, ale u nas objednat jde, takze by to treba slo vyresit) a do rozpoctu se vejde. Nebo kodiaq.
Prvý kontakt predajca “ nie, to nie je možné “ tak som volal importérovi a dokonca som sa dostal vraj náhodou až k nejakej vysšej šarže. Ten bol ústretový “ jasné nie je problém, kontaktujte sa s predajcom “. opäť predajca najskôr že to nie je možné ale po upozorneni, že pre importéra to nie je problem nastal obrat, že to zistí. Dva týždne čakanie spríjemnené mojím občasným volaním s odpoveďov že čakajú odpoveď to skončilo tak, že to možné nie je. Tak v tom momente to pre mňa skončilo.
Včera sa mi nedalo vkladať jednotlivé odpovede tak to šupnem naraz sem.
Tiguan allspace so súrodencami padli na nemilosť u manželky. Neviem prečo, ale nepáčia sa jej.
Outback bol v hre ale nasadanie pre ňu ( problém s chrbticou ) je lepšie do vyššieho auta.
Outlander sa mi páčil už pred 6timi rokmi a vôbec sa to nezmenilo. starší design so vším všudy. Napríklad ale ten moderný 2021 sa mi zdá moc future.
Ďakujem všetkým za príspevky v diskusii.
Inak myslel som si, že súčasná situácia /covid/ bude u predajcov väčší dôvod na cenotvorbu. Niečo väčšie som zaznamenal u audi,bmw,LR ale u tých menej prémiových ani moc nie. Mimochodom neobjavujú sa na stránke predajcovia? Pokojne môžete osloviť ponukou. Región Slovensko-západ-PN.