Onboard videa
Re: Onboard videa
Asi bych mu taky dal....Ázerbájdžánec vydal po dálnici, jak mu ukazovala navigace, aniž by tušil, že je to zakázané.
Radimovovi poslal omluvný dopis, kde se snažil své jednání vysvětlit. Tvrdil, že potřebovali z místa co nejdříve odjet k dopravní nehodě se zraněným dítětem. Jak se ale ukázalo u soudu, byla to lež. „Proč jsem to tam napsal, nevím,“ krčil Sojka u soudu rameny.
Skoro bych si tipl, že kdyby občan dal druhému občanovi na ulici 3 facky, jen tak pro prdel, tak by to jenom roční podmínkou neskončilo. Nad zákonem, klasika.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
To je velmi jednoduché Sojka, protože ses zachoval jako zbabělý prolhaný šmejd, který měl strach z důsledků svého násilného jednání v uniformě policajta. A úplně stejně ses projevil i u soudu. Hrubé falešné hovado jako ty nemá u policajtů co dělat.„Proč jsem to tam napsal, nevím,“ krčil Sojka u soudu rameny.
V 22 sekundě ho tam ztopořuje.MadJoe píše:Musím souhlasit s GeneHawkins - vidím ruku z okna, žádnou prasárnu od řidiče Škodovky a jen Tebe jak jedeš přes zebru když ho "pronásleduješ"
Ale proti gustu
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Já to říkám furt, že někteří ti profíci s těmi nákladáky jezdí, jako kdyby kočírovali vlastního, co já vím třeba passata B5 1.9 TDI PD, nebo jiné nejrychlejší vozidlo na světě.ctrl_j píše:
DN NA převážející dřevěné klády. Došlo k převrácení NA a uvolnění nákladu, který zavalil 2 osoby. Jednotky HZS osoby vyprostily a předaly je do péče ZZS
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Mají v Třebíči Polákovou?
Ta osoba se zbytecne stigmatizuje. Ona dela jen to, co ji dovolilo RSD delat svoji pasivitou, lepe receno fuserinou.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time