rodinné auto “SUV”
Re: rodinné auto “SUV”
S benzínem (EA888 2.0TSI 6MT) v Tiguanu 1. gen mám zkušenosti zase já, teda moje drahá 3/4 - 8let @100 tis km.
Jak tady tazatel píše, že je konzerva (já su taky) - v Tiguanu (tom našem) je vše pěkně postaru, žádné asistenty utřeného zadku apod. Doporučuju.
Jak tady tazatel píše, že je konzerva (já su taky) - v Tiguanu (tom našem) je vše pěkně postaru, žádné asistenty utřeného zadku apod. Doporučuju.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Díky.Radek_5 píše:Co GLB 250 4Matic? Ceníkově trochu nad limit ...
Tak GLB sa mi moc páči ale cenu mi ponúkli za 50000€. a to som si povedal že nebudem navyšovať limity.
HondaMan píše:První servis po 2 letech a 60 tKm je sice mokrý sen každého fleet managera ale je to slušná prasárna. Ten motor nebude o nic lepší/trvanlivější než ten v Subaru. Jen nebude servisovaný.
Tak já samozřejmě hovořil o novém. Ač jsem v jednickovem jel jen jednou jako spolujezdec (a už je to nějaký pátek), bavíme se pravděpodobně o dvou naprosto odlišných vozechpavproch píše:S benzínem (EA888 2.0TSI 6MT) v Tiguanu 1. gen mám zkušenosti zase já, teda moje drahá 3/4 - 8let @100 tis km.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Díky.honziss píše:Castejsi vymeny provoznich kapalin jsou spis vyhodou nez nedostatkem. Koukni na Lexus NX300h, mel jsem ho 5 let, je to dobry auto na provoz, ktery popisujes.bkj11 píše:Alfa som neskúšal ale sedel som v Jaguáre a ... príde mi to podstatne menšie, dosť som si tlačil koleno o stredovú konzolu, no a je to Jaguár . Povahy som introvert a toto je na mňa príliš kričiaca značka.m.deejay píše:Já mít 44tis eur na suv, tak bych vybíral něco "stylovějšího" jako Alfa Romeo Stelvio,Jaguar E-Pace...
Vyskúšal som si aj Discovery sport 2020, pekné krabicoidné auto, super interiér veľký kufor, cena po covid akcie bola na predvádzačku 45000€ pri strednej výbave ( najazdené 1100km) takže podla mňa slušné. Pekné auto, zaradil som ho do kolonky “uvažujem” . Tu ma zaujal servis, prvá prehliadka 2rok/60000km?. To pri Subaru vraveli myslím prvá po 10(15)000 a potom každých 15000km. pri mojom nájazde prakticky každý pol rok do servisu(??).
Pekné auto ale ceny vysšie. Problém je so servisom cca 90 km od bydliska, teda neviem či náhodou autorizovaný servis negunguje aj u bežnej Toyoty to by bolo schodnejšie.
Coz jsme zpatky u RAVky. Pravda, ve vzhlednejsim a kvalitnejsim provedeni
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Proc nezustat u Hyundaie? Santa Fe se dela i s benzinem 2.4 (na slovenskych strankach ho nevidim, ale u nas objednat jde, takze by to treba slo vyresit) a do rozpoctu se vejde. Nebo kodiaq.
Je fakt, jestli jsi konzervativec, tak bych spíš lovil ve vodách VW, Škoda nebo Seat.
Ford Mustang GT 5.0, 2018, 421 koní
Bmw X3 3.0i, 2006, 231 koní
Bmw X3 3.0i, 2006, 231 koní
santa felampa píše:Proc nezustat u Hyundaie? Santa Fe se dela i s benzinem 2.4 (na slovenskych strankach ho nevidim, ale u nas objednat jde, takze by to treba slo vyresit) a do rozpoctu se vejde. Nebo kodiaq.