Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Konečně počet jízd, kde nemám pocit viny
Na fb, cyklo forech... čtu neustále 5000km/rok; každý den do práce a o víkendu 150km švih...
Na fb, cyklo forech... čtu neustále 5000km/rok; každý den do práce a o víkendu 150km švih...
2.9T RWD
Souhlas, každý správný cyklista má aspoň 2 kola, já měl svého času i tři. Ale to jsem jezdil těch skoro 5000 km ročněBrus píše:no, ale já mám ještě druhé kolo
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já nesjem správný kyklista (a vím to o sobě), mám enem jednoho bajka. ale (dyž to zdraví a pičasí dovolí) taxe snažím na něm hodně drandit - třeba neska ráno místo do práce sem na něj skočil a 2.5hodiny kroutil nohama napřed proti kopcu (byl to zase neskutečný potrat) a pak po vrškoch a dom. A pak polemlesemloukou pěšo (je to asi 4km@250 výškových m) do práce, bolí ňa haxny jaxfiň.
EDIT: Sem zapomjél - sem nahoře na hřebenu potkal dva na bajkoch, vypadali dost hrd-core XC, takže nejsem sám, kdo prdí na práci a v pracovní době bajkuje....
EDIT: Sem zapomjél - sem nahoře na hřebenu potkal dva na bajkoch, vypadali dost hrd-core XC, takže nejsem sám, kdo prdí na práci a v pracovní době bajkuje....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak já mám taky 2, o to více mě štve jak často jezdím, ale co mám fatbike, tak jsem XC vytáhl jen jednou.
2.9T RWD
dotaz, vlastne dva. jaky je duvod pro pouzivani kratsiho predstavce? a jak mate nastavene sedlo? ja furt laboruji se sklonem, protoze bud sjizdim nebo me to tlaci.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Krátký představec mě taky séře, uvažuju pořídit jiný, delší.
Sedlo (jeho horní plocha na kterou umisťuju zadnici) mám přesně vodorovně.
Sedlo (jeho horní plocha na kterou umisťuju zadnici) mám přesně vodorovně.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Moje typická trasa je vlastně jen z kopce do kopce, minimum dlouhých jízd po rovině a ergonomii mám představcem (130mm, 17° sklon) nastavenou dost do sportovna a tomu odpovídá i posed, kdy mám sedlo né vodorovně jak se doporučuje a jak píše pp, ale trochu dolů. Víc se pak opírám o ruce a víc bolí i krk, ale na ty moje vyjíždky kolem 30km mi to nevadí.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Krátkej představec je dobrej pro enduro/traily apod., líp se pak přenáší váha dopředu/dozadu a kolo je agilnější.
Je to hodně individuální, k mýmu kolu (dlouhej přední trojúhelník, 160 mm zdvihy, 66 stupňů hlavový úhel) mi i 50 mm přijde moc.
Sedlo je o zvyku, jezdím na přesně vodorovném. Ideálně zajít někam, kde umí bikefitting.
Je to hodně individuální, k mýmu kolu (dlouhej přední trojúhelník, 160 mm zdvihy, 66 stupňů hlavový úhel) mi i 50 mm přijde moc.
Sedlo je o zvyku, jezdím na přesně vodorovném. Ideálně zajít někam, kde umí bikefitting.