nafta, nižší střední, cca 550tis s
nafta, nižší střední, cca 550tis s
Tak je to tu, neuvěřitelné se stalo skutečností, budu mít nové auto partytime
požadavky zaměstnavatele:
- nafta
- nižší střední (nic většího, ikdyby to bylo za 200tis...)
- "politicky" korektní značka (tj. ne Mini, BMW - tak jsem sem v té 118d viděl atd. )
požadavky Delíka:
- rozumná výbava (tj. autoklíma, park. senzory, vyhřejvaný sicny a tak...)
- komfort (bude to víceméně dálniční cruiser, přibližně tak 3/4 času trávim na dálnici, zbytek ve městě, na okreskách v podstatě nejezdim)
- aby to jezdilo a nestálo v servisu (tj. nic na F )
- aby mi to hned neukradli (nerad bych čekal teď x měsíců na mazlíka a pak to dvou měsících bral skladovku, bo nemam čim jezdit )
cena tak nějak 550tis s daní, limit přesně neni, ale myslim, že 600tis+ už bude moc
požadavky zaměstnavatele:
- nafta
- nižší střední (nic většího, ikdyby to bylo za 200tis...)
- "politicky" korektní značka (tj. ne Mini, BMW - tak jsem sem v té 118d viděl atd. )
požadavky Delíka:
- rozumná výbava (tj. autoklíma, park. senzory, vyhřejvaný sicny a tak...)
- komfort (bude to víceméně dálniční cruiser, přibližně tak 3/4 času trávim na dálnici, zbytek ve městě, na okreskách v podstatě nejezdim)
- aby to jezdilo a nestálo v servisu (tj. nic na F )
- aby mi to hned neukradli (nerad bych čekal teď x měsíců na mazlíka a pak to dvou měsících bral skladovku, bo nemam čim jezdit )
cena tak nějak 550tis s daní, limit přesně neni, ale myslim, že 600tis+ už bude moc
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
Co je zatim u mě ve hře:
Octa - za mě ok auto, líbí jak vnitřek tak venek, můžu mít dřevěnej dekor ale jezdí tim půlka Prahy a taky se může stát, že prostě jenou Octa nebude
Golf - to samé, jen bez dřevíčka (nvm, kdo u VW vymyslel, že k béžovému interiéru je jen stříbro )
Jetta - felký favorit krásné auto, ale DT cca 6měsíců je fakt peklo nehledě na to, že bych víc věřil turkům s DE občanstvím, než mexikáncům
pro_ceed - spousta muziky za relativně málo peněz, v docela hezkém kabátku 5dv a kombík se mi nelíbí
i30cw - asi jedinej kombík ve hře, fakt se mi to auto líbí
To je zatim první nástřel, musim si projít co přesně kolik stojí apod., ale jestli máte nějakej dobrej nápad, tak sem s nim
Octa - za mě ok auto, líbí jak vnitřek tak venek, můžu mít dřevěnej dekor ale jezdí tim půlka Prahy a taky se může stát, že prostě jenou Octa nebude
Golf - to samé, jen bez dřevíčka (nvm, kdo u VW vymyslel, že k béžovému interiéru je jen stříbro )
Jetta - felký favorit krásné auto, ale DT cca 6měsíců je fakt peklo nehledě na to, že bych víc věřil turkům s DE občanstvím, než mexikáncům
pro_ceed - spousta muziky za relativně málo peněz, v docela hezkém kabátku 5dv a kombík se mi nelíbí
i30cw - asi jedinej kombík ve hře, fakt se mi to auto líbí
To je zatim první nástřel, musim si projít co přesně kolik stojí apod., ale jestli máte nějakej dobrej nápad, tak sem s nim
nedávam ten přední nárazník, zadní světla a interiér ale asi se v tom půjdu svést, to zase jopavproch píše:fíkus?
beru zpět, to je na "F"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dokonce 2x
nedělá se leon f tédéíčku?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dělá, Leon bude víceméně vo fulke a je ve hře jen ten interiér, jen ten interiér...
jak tak koukam na to zadani, tak bych si asi nic nekoupil. hlavne kvuli te nafte. o Civicu jsi neuvazoval?
edit: co impreza?
edit: co impreza?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
deli: Chevrolet Cruze .........a za půl míče ti k němu daj i prostitutku, aby ses na českých autobahnech nenudil
Naposledy upravil(a) Pickuper dne pon 02 kvě 20:01, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža