"Online" prodej aut - otázky....
"Online" prodej aut - otázky....
Minulý týden nebo kdy sem zabrousil i na stránky CarTecu a tam mě praštil do wočí titulek "nová auta nyní prodáváme on-line" (ale nerozklikával jsem odkaz tam umístěný).... až fčíl mi to sepnulo (a čistě ze zvědavosti, nic si koupit opravdu NEhodlám) a mám obecnou otázku (čili ne jen modrobílé vrtule a ne jen CarTec - předpokládám, že většina podejců fčíl fičí online)
Prodávají takhle on-line jen za plné katalogové ceny nebo si můžu říct o slevu jako při osobním jednání s prodejcem?
A související vsuffka - fčera ve zprávách na čété1 mluvili o tom, že AAA zahájili prodej ojetin taky on-line..... opět obecná otázka (ne jen na aaaáčka a opět NEhodlám nic kupovat):
Koupili byste si online ojetinu bez možnosti si to ošahat?
Prodávají takhle on-line jen za plné katalogové ceny nebo si můžu říct o slevu jako při osobním jednání s prodejcem?
A související vsuffka - fčera ve zprávách na čété1 mluvili o tom, že AAA zahájili prodej ojetin taky on-line..... opět obecná otázka (ne jen na aaaáčka a opět NEhodlám nic kupovat):
Koupili byste si online ojetinu bez možnosti si to ošahat?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Online" prodej aut - otázky....
Tak z AAA fakt ne, a ani z ineho bazaru...to si treba osahat a poriadne fyzicky preklepnut, bez toho to nejde.
Nove auto sa predsa len online kupuje lahsie...a ano kludne mozes zjednat aj cez telefon, myslim, ze teraz budu radi za kazde jedno
VW ma k tomu na SVK aj video (ak akykolvek admin uzna ze je z urcitych dovodov nevhodne, moze ho kludne vymazat)
Nove auto sa predsa len online kupuje lahsie...a ano kludne mozes zjednat aj cez telefon, myslim, ze teraz budu radi za kazde jedno
VW ma k tomu na SVK aj video (ak akykolvek admin uzna ze je z urcitych dovodov nevhodne, moze ho kludne vymazat)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mne by zajímalo třeba § 1831 zákona č. 89/2012 Sb. a navazující, tedy vrácení zboží bez udání důvodu ve čtrnáctidenní lhůtě..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pokud bude takto na dálku uzavřená i kupní smlouva, tak pak ano...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
ja som tak online kupil uz niekolko aut a nebol s tym problem. vzdy sa ale jednalo o max rocne auta priamo od zastupenia znacky s riadnou zmluvou a zarukou (vacsinou MB a Audi, z DE). Dopravca to doviezol na kamione priamo na dvor za cca 350€ takze nebolo o com sa niekam trepat a potom riskovat na prevozkach. Reklamacie na SK u miestnych zastupeni ak boli tak tiez bez problemov.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Prodávat ojetá auta on line a nechat si je do 14ti dnů vracet bez udání důvodu je cesta do pekel ,řekl bych. Sám jsem to po dvou dnech zrušil a radši mám zavřeno. U nového vozu je to něco jiného,proč ne.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Ti někdo fakt vracel auta po víkendové zápůjčce?
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ne,nevracel,jsem ani tímto způsobem nic neprodal,ale zákon to umožńuje.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...