Koronavirus
Re: Koronavirus
+1
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jaxem neska (už zase) nemoh spát (a myslel na m4Zlika na c-teku pode mnou v garáži a co fšechno se může stát ref zapnutá nabíjkečka = požár a tak....) tak to snad byla první noc po dvou měsících bez korony a uvažování kdy a kde to chytím a esli mě to zabije....
Takže vlastně kuju požáru.....
Takže vlastně kuju požáru.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já mám auto na Cteku pověšené celou zimu (od konce listopadu a odzimovával jsem ho tento týden). V detašované garáži, kam přes zimu není přístup, takže ho těch x měsíců ani nemůžu zkontrolovat. Letos jsem to tak udělal už podruhé. Světe div se, nic nehoří. Naopak pak nemám na jaro vytřískanou baterku, jako ty
Kundaj v Nošovicích obnovuje výrobu.... prý jako první automobilka v CZ (aspoň takhle to píšou na idnes.cz - nerozklikával sem)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Sem zvědav,jak jim to dlouho vydrží...
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, autosalony zavřené, takže prodej bude asi pokulhávat. A Hnůjdaj nikdy moc nevynikal odbytem na tři výrobní směny 7 dní v týdnu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak BMW bude zavřené ještě více než měsíc a ostatní to mají podobně. Nikomu se otevírat moc nechce...
2.9T RWD