Rychlodotazy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlodotazy
honziss: od 20.5. do 28.5. snad Kouknou ze břehu na Fidela se chystám
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aha, tak to jsme jindy, no neva. Jinak sehnat ubytovani na keys je docela orisek, uz zacni hledat jestli nemas..řidičBOB píše:honziss: od 20.5. do 28.5. snad Kouknou ze břehu na Fidela se chystám
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
kdyz teda bude posunut termin pro podani danoveho priznani....znamena to ze i "vyplata" priznani podaneho do konce brezna se posouva?
Citroen C4 GP
Zatim k tomu oficialne nic nevydali, pristi tyden az.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Nový majitel otálel s přepisem auta měsíc od podepsání kupní smlouvy a teď po mě chce ČKP prachy.
Slíbil zaplatit, nezaplatil.
Řešil někdo někdy?
Řešil někdo někdy?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já si raději nechám dát plnou moč a vyřizuju sám, je to jistota. Raději bych zaplatil a pak to můžeš zkusit na zmetka.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- GeneHawkins
- Letec
Důležitá je kupní smlouva. Doložíš - jde to za ním.Stepan píše:Nový majitel otálel s přepisem auta měsíc od podepsání kupní smlouvy a teď po mě chce ČKP prachy.
Řešil někdo někdy?
Jo? Tak pak jsem v klidu
Zní to logicky, ale v našem banánstánu sem si nebyl jistej.
Zní to logicky, ale v našem banánstánu sem si nebyl jistej.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Majitel vozidla je určen kupní smlouvou a ne zápisem do registru vozidel, to je hlavní věc. Registr vozidel je státní evidence, ale neurčuje kdo je nutně majitelem vozidla
Podle nového pravidla pokud nový majitel nezaregistruje auto tuším do 10 pracovních dnů na sebe, tak porušuje zákon a může být pokutován 50 tis kč. Pokud původní majitel zjistil že nový majitel si auto na sebe nezaregistroval tak by to měl oznámit uřadu. Úřad nového majitele písemně vyzve a pokud se k tomu nadále nemá (lidově řečeno dělá mrtvého brouka) tak úřad změní majitele v registru vozidel i bez jeho součinnosti.
Tady dnes je to řešení poměrně jednoduché.
Podle nového pravidla pokud nový majitel nezaregistruje auto tuším do 10 pracovních dnů na sebe, tak porušuje zákon a může být pokutován 50 tis kč. Pokud původní majitel zjistil že nový majitel si auto na sebe nezaregistroval tak by to měl oznámit uřadu. Úřad nového majitele písemně vyzve a pokud se k tomu nadále nemá (lidově řečeno dělá mrtvého brouka) tak úřad změní majitele v registru vozidel i bez jeho součinnosti.
Tady dnes je to řešení poměrně jednoduché.