Pneu koutek
Re: Pneu koutek
opravuji, ty Dunlopy jsou RT2
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Stejné obutí, stejné dojmy, rozměr 225/40 R18.HondaMan píše:Životnost dobrá, opotřebení minimální. Jen kdybych většinu km nenajezdil jinými auty.HondaMan píše:Letos mám obuty Dunlop Winter Sport 5 235/50 R18 a vůči loňským Pirelli Scorpion žádný zázrak.
Uvidíme co životnost. Možná letos stihnu ještě jednu sadu
Minulý týden přezuto na Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 235/50 R18. Zatím se zdá, že budeme kamarádi
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
....hádám že když je jezdili už loni tak kupovali dřív než vyšla 5....ta se začala prodávat až nějak loni v létě mám pocit.
Já kupoval nové Goodyear EF1A5 letos a za tu chvíli co je mám tak velká spokojenost...
Já kupoval nové Goodyear EF1A5 letos a za tu chvíli co je mám tak velká spokojenost...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
aha. ja je obul dnes, za cerstva ale klouzaly hur jak zimni
Autoforum.cz
Mám 5, přehlédl jsem to v textu. Kupované letos v únoru.mmira píše:proc mate 3 a ne 5?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
po prvnich 600 km musim rict, ze jsem z GY F1 A5 nadsen a ze mi sedi vyrazne vice nez z PS4. mam je na Cupre a tomu autu vylozene sedi. co bych necekal, je citelne lepsi rizeni.
Autoforum.cz
Bezvýhradně potvrzuji, zatím spokojenost Ještě jsem ale nejel na pořádném mokru, vždyť vůbec neprší, krajina jako polopoušťmmira píše:po prvnich 600 km musim rict, ze jsem z GY F1 A5 nadsen a ze mi sedi vyrazne vice nez z PS4. mam je na Cupre a tomu autu vylozene sedi. co bych necekal, je citelne lepsi rizeni.
Bezva taky jsem koupil, ale než vyzkouším tak už asi zase bude podzim díky situacimmira píše:po prvnich 600 km musim rict, ze jsem z GY F1 A5 nadsen a ze mi sedi vyrazne vice nez z PS4. mam je na Cupre a tomu autu vylozene sedi. co bych necekal, je citelne lepsi rizeni.
Ach jo, tak koukam ze GY F1 SS se v 255/35 nedelaji, chyba, ze je maji v nabidce na eshopech. Tak ted nevim co poridit. Ma nekdo zkusenosti micheliny PSS vs PS4? Jsou PSS vyrazne lepsi? Spis mi jde o tuhost. Pripadne moznost dat dopredu GY F1 SS a dozadu super sporty, ale kombinovani se mi moc nelibi ...