Koronavirus
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koronavirus
my tedy normálně nejedeme na 2 směny, ale pouze na jednu + případné přesčasy...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mati dela na ČSSZ a tam se rozdelili napul a delaji obden 10h smeny.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, mám kámošku u stejné instituce na severu a dělají to stejně. V podstatě systém krátký/dlouhý.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ha! Na idnes.cz titulek "cyklisté bez roušky" - esli už na velikončky budu doma, bude vše (zdravotně) ok a bude tak těplo, jak slibujou, tak to vidím na první jarní otočení nohama...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V podstatě jo, akorát krátký má dva dny a dlouhý 3 a nedělají 12, ale 10h.řidičBOB píše:Jo, mám kámošku u stejné instituce na severu a dělají to stejně. V podstatě systém krátký/dlouhý.
Když nad tím tak přemýšlím, tak by mi to strašně vyhovovalo.
Když při dlouhém ten pracovník udělá 30h týdně a při krátkém 20, tak samozřejmě nestíhají. Máma je vedoucí nemocenských, takže nestíhaj vyplácet marodky, ošetřovačky a karantény. Lidi po nich řvou, že nemají peníze. Ona jako vedoucí jen chodí a chválí, protože ví, že lidi jsou pod tlakem a dneska stačí zavolat doktorce, že pokašláváš a jdeš na 14 dnů domů a tomu by se ráda vyhnula...
pp: neřešíme to vůbec. Ať si každej dělá co chce.
jenom v "pražské práci" jsem už měsíc na HO, stejně jako celá firma, dělám 2-3 hoďky denně (fix mám jako fulltime člověk) a myslím, že v květnu mě vyhodí. Prostě není co dělat a jsem na svý pozici služebně nejmladší
jenom v "pražské práci" jsem už měsíc na HO, stejně jako celá firma, dělám 2-3 hoďky denně (fix mám jako fulltime člověk) a myslím, že v květnu mě vyhodí. Prostě není co dělat a jsem na svý pozici služebně nejmladší
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
my jedeme HO na 100% a mohli bysme klidně přesčasy. já radši nasadil vyšší tempo abych se vyhnul problémům, ale vzhledem k tomu, že v našem týmu sem jedinej schopnej tak sem v klidu. mohl bych dělat 24h pač veškerý těžší/důležitější věci čekaj na mě takže práce je dost ale to je spíš fakt tim že zbytek je zoufalej
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
No žádná legrace to teda není. Po osobní zkušenosti, co dokázala se zdravými sportovci udělat borelióza, tak je to nebezpečné pro celou populaci, nejen pro seniory. Je to pěkný svinstvo.
https://www.info.cz/cesko/sery-promoren ... -internetu
https://www.info.cz/cesko/sery-promoren ... -internetu
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- GeneHawkins
- Letec
http://www.seznamzpravy.cz/clanek/sveds ... byva-98920řidičBOB píše:Zákazy nemají, roušky taky ne...kde dělají chybu?
https://www.lidovky.cz/svet/svedske-bar ... ranici_mha
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: to je jako kdyby rozhovor dávala Jolanda:
Napadá mě k tomu, jestli tedy nemůže virus zůstat v mozku „zaparkovaný“ a jen čekat na další příležitost k aktivaci. A k životu ho probudit pozdější nákaza třeba obyčejnou chřipkou?
Na toto zatím neumí odpovědět vůbec nikdo.
Vrátím se ještě k tomu, zda je tedy pro člověka nějaká „výhoda“, že se nakazí virem teď? Bude jeho organismus do budoucna odolnější?
Ani na tuto otázku zatím neumí nikdo zodpovědně odpovědět.
Může virus škodit v mozku podobně třeba jako toxoplazmóza, která umí pozměnit chování napadeného?
Také tady nelze jednoznačně odpovědět, ale nedá se vyloučit, že koronavirus bude ovlivňovat i chování lidí, kteří prodělají silnou infekci a budou hospitalizováni.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time