Porsche Panamera

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Porsche Panamera

Příspěvek od 970ka »

Nějak mi tahle debata unikla a přitom k tomu mám co říct.Že se někomu nelíbí,asi to tak má být.Taky jsem zpočátku nebyl úplně odvařený,ale ve skutečnosti je pěkná.Už se mi líbí.Hlavně ,že je v garáži.Na rovinu nebylo nic jiného na výběr.Aston tu byl zmíněn,líbí se mi,ale jak tu někdo řekl,vůz je třeba také servisovat a na to je Porsche super.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Kolik s tím teď máš vůbec najeto? Byl nějaký problém? :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Weeper píše:Přiznejte se, kdo dneska jel z Prahy na jižní Čechy bílou Panamerou? Docela to hnal, ale já jel zrovna náhraďákem - mojí bejvalou OII RS, kterou jsem slíbil, že už přítelkyni nebudu ničit, takže jsem se za nim nehnal. Musim říct, že se mi ale nelíbí :-/
Ta jedna ostrá jízda by ji už nezabila, ne? Když už jich přežila tolik...:p
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Deli píše:Kolik s tím teď máš vůbec najeto? Byl nějaký problém? :)
Teď mám asi 20tkm.Měnili na tom koncovky výfuků,které po zimě lehce zkorodovaly/nerez a hliník se solí je nedobrá kombinace/.Nyní po druhé zimě je budou měnit znovu.Pak byla svolávací akce,nějaká úprava odtoku vody z torpéda a nový soft do převodovky.Klasická vychytávačka nového modelu.Jinak to maká.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

metaljohn píše:
Weeper píše:Přiznejte se, kdo dneska jel z Prahy na jižní Čechy bílou Panamerou? Docela to hnal, ale já jel zrovna náhraďákem - mojí bejvalou OII RS, kterou jsem slíbil, že už přítelkyni nebudu ničit, takže jsem se za nim nehnal. Musim říct, že se mi ale nelíbí :-/
Ta jedna ostrá jízda by ji už nezabila, ne? Když už jich přežila tolik...:p
To je sice pravda, ale má svý nalítáno a byla na rehabilitaci, tak ji nechci zase znehodnotit \m/ , ikdyž pořád byla na své kilometry a hlavně navzdory mému stylu jízdy v dobrém stavu - až se mi nechtělo věřit kolik Schadewerke vydrží. Ale hlavně mi bylo trapný nechat se vyburcovat z klidné jízdy 120km/h s obyč OII RS na nějaký svižnější tempo - to by oproti Porsche vypadalo vcelku komincky a navíc tyto "přelomy" stylu jízdy dělají spíš slabomyslní.

Když jsme u toho tak mi ani za Panameru to šlapání na plyn nestojí - není to můj typ, jak po vzhledové tak celkové stránce a image Porsche - podle mého je to ze strany Porsche krok vedle.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Jak rozsáhlá byla ta rehabilitace? :)
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Výměna spojkovýho obložení, rozvody, olej+filtry (asi samozřejmost), brzdy, nový gumy (stejně by se tam dávali asi měsíc po výměně letní, takže tam přišli rovnou ještě v zimě), čepy a pokud jsem na nic nezapomněl, tak je to asi vše.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Weeper píše:podle mého je to ze strany Porsche krok vedle.
Mne sa rovnako nepaci ale vzdy lepsie ako Cayenne :)
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Kdo by rad Panameru trochu vice do cerna, pak uz tu mame i verzi Diesel :)

http://www.autoforum.cz/predstaveni/por ... e-na-svete

Nechava me to po vsech strankach chladnym, i v negativnich souvislostech. Panamera je tak malo Porsche, ze diesel pod kapotou uz nic zasadniho nezmeni...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Když už Porsche chce do Panamery diesel, tak proč tam nedá alespoň V8 od Audi? Takhle je vidět, že je to JEN kvůli snížení průměru emisí... S tím V8 TDI by to alespoň byl pořádný dálniční křižník, když nic jiného.

Chápu že kupcům téhle verze to bude úplně fuk, ale ty výkony s V6 TDI jsou na úrovni Fiatu Coupé Turbo 20V, který lze provozuschopný koupit za nějakých 80 - 100 tis. Kč... :-?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Odpovědět