BMW Divize
Re: BMW Divize
pavproch : urcite to nekupuj z FCP z poza mlaky. Dal som to len referencne, lebo su tam popisane vsetky cisla dielov, co mas kupit.
Ja som to kupil v shope v Cechach dokonca sa mi zda, ze mlparts.cz ,alebo aj nieco inde, ked to tam nemali. Vies si uplne lacno poradit aj tu doma. Mate casto lacnejsie diely u vas ako na SK takze podporujem vasu ekonomiku
resp. si naklikaj nejaku E92 M3 cez stranku realoem.com a hlavne daj EU verziu, nech ti hodi EU cisla dielov a podvozok si vies pozriet aj tam a porovnat diely a spravne cisla. Resp. vies tam len nahodit cislo dielu nejakeho ramena a ono ta potom hodi na diagram.
PS: ja som kupoval vsetko TRW a ono je to fakt origo diel, len ked to predavaju ako nahradny diel, tak na tom hlinikovom ramene mas ten znak ///M len zbruseny . Fakt to vidno na kazdom jednom ramene zbrusene. KEby si to kupil ako origo diel v BMW ,tak tam budes mat ten znak ///M . Ale zbytocne priplacat za znacky.
Inak dalsia zaujimavost, predne ramena dve mi prisli v Obale lemforder, ale si to vybalil a tam bolo TRW rameno tiez s vybrusenym znakom
Ja som to kupil v shope v Cechach dokonca sa mi zda, ze mlparts.cz ,alebo aj nieco inde, ked to tam nemali. Vies si uplne lacno poradit aj tu doma. Mate casto lacnejsie diely u vas ako na SK takze podporujem vasu ekonomiku
resp. si naklikaj nejaku E92 M3 cez stranku realoem.com a hlavne daj EU verziu, nech ti hodi EU cisla dielov a podvozok si vies pozriet aj tam a porovnat diely a spravne cisla. Resp. vies tam len nahodit cislo dielu nejakeho ramena a ono ta potom hodi na diagram.
PS: ja som kupoval vsetko TRW a ono je to fakt origo diel, len ked to predavaju ako nahradny diel, tak na tom hlinikovom ramene mas ten znak ///M len zbruseny . Fakt to vidno na kazdom jednom ramene zbrusene. KEby si to kupil ako origo diel v BMW ,tak tam budes mat ten znak ///M . Ale zbytocne priplacat za znacky.
Inak dalsia zaujimavost, predne ramena dve mi prisli v Obale lemforder, ale si to vybalil a tam bolo TRW rameno tiez s vybrusenym znakom
LMI a TRW spadaji pod koncern ZF, takze se muze stat, ze budou v krabice jednoho dily druheho. LMI taky neresi dve kvality a kdyz vyrabeji OE, tak jejich je to samy jen s vybrousenym cislem.
ref podvozek m3: Kuju všem za rady.
ref brambor2 vs STK: Schopen, odveden. Závad celkem 0.Ťukanec na skel našli, ale opravdu nevadí. Zas dva roky bude klid. Kuju všem a všemu.
ref brambor2 vs STK: Schopen, odveden. Závad celkem 0.Ťukanec na skel našli, ale opravdu nevadí. Zas dva roky bude klid. Kuju všem a všemu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo, a STK v RpR už funguje v nové hale, mají to moc pěkné ale postup je stejně nelogický jako dřív: přijet, jít dozadu na ME, udělat emise, vzít papíry a jít dopředu na STK. Jak dyby to nemohlo být na jednom místě...
tak je to co já vím všude, snad i ze zákona ME a STK nesmí být jedna entita, tak to oddělují aspoň na oko
Aha, to sem nevěděl. pak to má logiku. A jo, na účtenkách ME a STK jsou jiné"firmy" to sem si nefšim.
A samozřejmě je to absolutní šaškárna. Řeším to na jedný hale s dvouma vratama, s jednou recepční, jedním technikem.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
stejne. co se skla tyce, mam na jednom aute prasklinku presne uprostred okna. je to takovy pulmesicek, z mista ridice kvuli uhlu lomu neviditelny. na STK s tim meli velky problem a az po velkem sporu se uvolili, ze z toho udelaji zavadu A.
na novych autech se resi absolutni picoviny, pritom jen co jsem tam cekal, prosly pres kontrolu dva neskutecne vraky.
na novych autech se resi absolutni picoviny, pritom jen co jsem tam cekal, prosly pres kontrolu dva neskutecne vraky.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
To ta skla nemáte pojištěná? Já měním sklo 1 - 2x za rok. Zavolám, nahlásím, na parkovišti před firmou mi sklo vymění a zase mám krásný výhled...
Už po roce používání je sklo samý pupínek a "spot", tak jsem za výměnu vždy rád.
Už po roce používání je sklo samý pupínek a "spot", tak jsem za výměnu vždy rád.
2.9T RWD
Sem psal, že to pojištěné mám ale bylo mi lenivo.