Onboard videa
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Všichni
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
všichni ne - já se vydržel koukat na tvé první video asi 10s a od té doby šlusende.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No je to peklo.
Mimochodem, pochopil někdo, jaký význam mají tyhle přiblblý, po sobě navzájem se opičící přezdívky krom geolokace autora? "Plzeňská jehlárenská", "Liberecká palírna", "Budějcká pekárenská", "Zlínská Kanalizační", "Kyšperská lesnická"? "Brněnská odchytová" - ty děláš v nějakém útulku pro zvířata či co?
Mimochodem, pochopil někdo, jaký význam mají tyhle přiblblý, po sobě navzájem se opičící přezdívky krom geolokace autora? "Plzeňská jehlárenská", "Liberecká palírna", "Budějcká pekárenská", "Zlínská Kanalizační", "Kyšperská lesnická"? "Brněnská odchytová" - ty děláš v nějakém útulku pro zvířata či co?
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
To, že vás to nechytlo / nebaví, neznamená, že si to nemůžete pustit - video nemá žádný omezení..tzn. pustit si to můžou všichni koukat na to ale nemusí.. tj taková slovní hříčkařidičBOB píše:všichni ne - já se vydržel koukat na tvé první video asi 10s a od té doby šlusende.
Stačí se zeptat - Citace z webu Plzeňský Jehlárenský:Shr3k píše:Mimochodem, pochopil někdo, jaký význam mají tyhle přiblblý, po sobě navzájem se opičící přezdívky krom geolokace autora? "Plzeňská jehlárenská", "Liberecká palírna", "Budějcká pekárenská", "Zlínská Kanalizační", "Kyšperská lesnická"? "Brněnská odchytová" - ty děláš v nějakém útulku pro zvířata či co?
"Proč tak pitomej název? Kdo to vymyslel a proč se toho ostatní chytají?
Je to nepsané pravidlo na české dashcam scéně. Jedná se o raritu alespoň v evropském měřítku, kdy v čechách při založení dashcam kanálu vzniká první část názvu z místa působení a jako druhá část jména je libovolná průmyslová činnost. Je to výborné poznávací znamení mezi ostatními kolegy a dá se tak lépe a snadno zapadnout do kolektivu."
Ne, nedělám u odchytový služby - zvažoval sem víc názvů - původní myšlenka byla odchytávat nezbedný řidiče na kameru, ale celkem rychle se z toho stalo odchytávání zvířátek..
No tak do podobného kolektivu bych nechtěl zapadnout ani za zlatý prase.
... OK jasně, takže v názvu figurují ty poraženci.
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
dovolím si tvrdit, že jedny z prvních dashcam videí, jsem v CZ začal točit já - tehdy se týkaly výhradně detekce radarů...a takhle debilní název mne fakt nenapadl. Rarita to jistě je...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ne všichni sou "špatní".. někteří jezdí celkem ok, nebo to aspoň nestrkaj do videíShr3k píše:No tak do podobného kolektivu bych nechtěl zapadnout ani za zlatý prase.
Jj, teď už tam figurují ty sražený zvířata..
Může bejt, pohybuju se mezi dashcamerama teprv něco přes rok..řidičBOB píše:dovolím si tvrdit, že jedny z prvních dashcam videí, jsem v CZ začal točit já - tehdy se týkaly výhradně detekce radarů...a takhle debilní název mne fakt nenapadl. Rarita to jistě je...
Nechcu se Vás dotknout, ale TVZNOVA taky není nějak extra originální nebo úžasný jméno..
TVZNOVA je IMO proto, že to kradli z Novy bez dovolení a pak pouštěli ve zprávách, ne?
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ