Onboard videa
Re: Onboard videa
vyzera ze hej, nic viac tam o predchadzani neni
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tady to nelze ani na místě projednat...pouze správní řízení - 5-10k pokuta + 7b + 6-12 měs zákaz řízení
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
@brnenska odchytova
Osobně vaše video ani nespouštím, protože mě vždy spolehlivě odradí naivními malůvkami v křiklavých barvách pokrytý obraz, ale celkem by mě zajímalo, jestli si myslíte, že jste právě zařazením těchto elementů získal více diváků z řad menších dětí, respektive na jakou cílovou skupinu se zaměřujete, protože zase pochybuju o tom, že by pro děcka byly záběry z autodopravy na silnicích až tak atraktivní.
Osobně vaše video ani nespouštím, protože mě vždy spolehlivě odradí naivními malůvkami v křiklavých barvách pokrytý obraz, ale celkem by mě zajímalo, jestli si myslíte, že jste právě zařazením těchto elementů získal více diváků z řad menších dětí, respektive na jakou cílovou skupinu se zaměřujete, protože zase pochybuju o tom, že by pro děcka byly záběry z autodopravy na silnicích až tak atraktivní.
to je vcelku smutne, ked hlavne po ceste do brna je kopa usekov vyzerajucich nejak takto
https://www.google.com/maps/@48.981749, ... 312!8i6656
https://www.google.com/maps/@48.981749, ... 312!8i6656
Plna cara nerovna se zakaz predjizdeni svislou dopravni znackou. To je uplne jinej level prestupku.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
U nás se zákazy předjíždění rozdávají, jak Mikuláš lízátka. Každý, kdo má do prdele díru, o tom rozhoduje. A přitom jsou to široké obchvaty a ještě to opepří 70km/h
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
viem, ale prave napr. na tomto useku to je aj znackouctrl_j píše:Plna cara nerovna se zakaz predjizdeni svislou dopravni znackou. To je uplne jinej level prestupku.
Fulnek nebo Příbor.. to by mě jeblo.M.Z. píše:U nás se zákazy předjíždění rozdávají, jak Mikuláš lízátka. Každý, kdo má do prdele díru, o tom rozhoduje. A přitom jsou to široké obchvaty a ještě to opepří 70km/h
Pravda vyděsí
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak doporučuju pustit a zjistit to, třeba budete překvapen.. Zkuste třeba tohle - takovej průřez tvorbou, lehce se z toho dá poznat, jestli Vám videa sednou nebo ne:Lachende Bestien píše:@brnenska odchytova
Cílovka - na děti spíš ne, těm se líběj ti kolegové, co nadávaj jak špačci, jezděj záběrům na proti, a víc porušujou předpisy.. Myšlenka byla se nějak odlišit - situace na silnici natáčí kde kdo, editem / vložením scénky z filmu jsem to chtěl nějak ozvláštnit. Ale nikdy to nesedne každýmu - barevný postavičky v náhledech se snažím omezovat, ale vidět je to až u pozdějších videí (tak od 11).. Dával sem je do náhledu, aby se divák mohl připravit, že tam něco takovýho nejspíš bude..
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- GeneHawkins
- Letec
Kdo si může tyhle omalovánky pustit?