Koronavirus
Re: Koronavirus
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
Klasika, plná huba nářků a stížností, když bioroboti z Ukrajiny odjeli domů a nemá jim kdo robotovat za mrzký peníz od soumraku do úsvitu; ale že by zaplatili vlastním krajanům slušnou mzdu místo almužny, aby jim pomohli s motivací k fyzicky náročné a ubíjející stereotypní práci, to tedy ne. Když už si jednou zvykli na Ukrajince, není se čemu divit.
Třeba já jsem z levného kraje; za cca 250 čistého na hodinu jim klidně se sklizní pomůžu.
Třeba já jsem z levného kraje; za cca 250 čistého na hodinu jim klidně se sklizní pomůžu.
250/h čistého - cca 80k/měsíc superhrubého. K tomu ze zákona 4 týdny placený dovolený, nějaký státní svátky, nemocenská, ošetřovné, placené volno na pohřby, výpovědní lhůta (...)
Takhle dobře si nežije 99% zlodějských živnostníků.
A to s těma ukrajincema je píčovina, už jsem ti to jednou psal
Takhle dobře si nežije 99% zlodějských živnostníků.
A to s těma ukrajincema je píčovina, už jsem ti to jednou psal
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Žádné zle, špenát bude.
Zoufalí restauratéři z Prahy přece rádi i se svým personálem na sklizeň špenátu nastoupí.
Zoufalí restauratéři z Prahy přece rádi i se svým personálem na sklizeň špenátu nastoupí.
Pan Vlk zřejmě nemá mezi nejbližšími příbuznými nikoho z ohrožené skupiny. A kdyby patřil mezi rizikové on, také by mluvil jinak.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
To sem ovšem netušil, že se tak "dramaticky" ochladí, zrovna, dyž sem neska odpoledne stál v bezpečné vzdálenosti před barákem na terase a vykecával s nima na 5-6m. Sem přitem zmrznul jak psí howno.pavproch píše:....budu taky rodině dělat bezdotykového bezrizikového zásobovače, dovozce a vyřizovatele.
Takže tak asi sice nechytím Covida, ale zato zápal plic nebo jiné sfinstvo.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Doufám, že mě mike nepřizabije, že sem to sem pajcnul bez jeho vědomí. Esli to není fake, tak je to teda "bingo".
mike píše:Neco pro pobaveni (muze to byt fake). Umrela v roce 2013 a kdyz trefila tu prvni pulku, tak treba i tu druhou
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
proč myslíš? Já mám a vidím to více-méně stejně.jerry píše:Pan Vlk zřejmě nemá mezi nejbližšími příbuznými nikoho z ohrožené skupiny. A kdyby patřil mezi rizikové on, také by mluvil jinak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time