Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: Koronavirus

Příspěvek od mmira »

nejake odpovedi ohledne tech rousek zabavenych v Lovosicich. docela vyzivne cteni.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/respi ... f6b220ee8/
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dobrý komouš = mrtvý komouš. To pořád platí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Strejda Orbán to umí vzít pevně do rukou. Kam se hrabe Bureš.
https://index.sme.sk/c/22364465/koronav ... tml?ref=FB
2.9T RWD
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

pavproch píše:Mám otázku (na kterou mi Bureš asi odpoví až skončí dnešní zasedání vĺády na kterém mají zakázat CZ pendlerům jezdit za prací ven z Kocourkova): Já mám opačný problém - ke mně jezdí denně za prací ze SK - ty taky zakážou?
Ne, podle aktualni TK bude rezim na hranic dvoji:
1) Nemecko + Rakousko = vypendlovat pujde, pri navratu registrace a karantena. Cilem je aby zustali za hranicemi a zamestnavatel jim zaridil ubytko.
2) Polsko + Slovensko = funguje dal jak ted
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

řidičBOB píše:Dobrý komouš = mrtvý komouš. To pořád platí.
To asi litujete, že jste se nenarodil dříve a v Indonésii, kde byste si mohl v polovině 60. let minulého století dosyta užít svých vražedných choutek vůči "komunistům".
Btw. považujete v něčem za užitečné si v mysli neustále opakovat a tímto posilovat zcela iracionální nenávist vůči lidem, na které umístíte nálepku "komunista"?
Vyskytují se podobné vzorce uvažování - produkce myšlenkových zmetků - hojně ve vašem blízkém okolí, takže vám váš "sociální mozek" a strach z vypadnutí ze sociální skupiny nedovoluje podrobit tyto zmetky kritickému rozumu?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ano, mám. A mám k tomu i pádný důvod. S mým dědou se taky nesrali...
Btw: kde jsi četl něco o mých vražedných choutkách??? Nebo jenom výkřik do tmy, aby to bylo víc akční?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
406 Coupe
Pan Řidič

Příspěvek od 406 Coupe »

Lachende Bestien píše: To asi litujete, že jste se nenarodil dříve a v Indonésii, kde byste si mohl v polovině 60. let minulého století dosyta užít svých vražedných choutek vůči "komunistům".
Proč by musel až do Indonésie? V SSSR ve třicátých až padesátých postříleli (komunisti) komunistů dost a v padesátých u nás jich taky dost pověsili. A byl k tomu dobrý důvod: "spojili se s cizí mocností proti zájmům vlastního lidu."
Lachende Bestien
Letec

Vycházím z "rovnice" "dobrý komunista=mrtvý komunista", kterou jste tu vložil - a tutéž "rovnici" kopírují a vkládají mnozí jiní diskutéři na jiných webech celkem často.
A z tohoto prohlášení vyplývá, že daný jedinec považuje za pozitivní a užitečné, když zemře člověk, na něhož umístil nálepku "komunista".
Použitý výraz "vražedné choutky" byl možná poněkud expresivní; ještěže vy se vyjadřujete za všech okolností stoprocentně asertivně a bez jakéhokoli projevu emocí, obzvláště za volantem nebo řídítky. :p

Těmito kopírovanými a vkládanými stupiditami urážíte především svou inteligenci a snižujete úroveň diskuze. Nechcete si tyto hlášky raději nechat na fóra na webech masově-mediálních egoisticky manipulativních KANÁLŮ jako lžidnes nebo hovinky.cz?

http://zakony.centrum.cz/trestni-zakoni ... ragraf-356
Naposledy upravil(a) Lachende Bestien dne úte 24 bře 00:22, celkem upraveno 1 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak ještě jednou i pro pomalejší jedince: vidíš snad někde nějaké podněcování k něčemu? Nebo snad komunista musí umřít pouze násilnou smrtí? Mmch: to byla jejich praktika likvidace.
Jaká nálepka? Člen KSČ, nyní KSČM bych tipoval, že bude komunista.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Lachende Bestien
Letec

Takže každý člen určité legitimní politické strany, v tomto případě KSČ(M), by měl zemřít, aby byl podle vás "dobrým komunistou"?
Ok aplikujme tuto velmi zajímavou logiku např. do autodopravy, to máme "Dobrý řidič=mrtvý řidič."
Jistě souhlasíte, nebo ne? ;)
Odpovědět