Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Jasně, že tam ta díra někde je. Ale znovu říkám, že jsem duši měl venku, hledal jsem defekt pod vodou a nic. Ani bublinka. Dokonce jsem ji na fest nafoukl a nechal přes noc ležet a ani tak nesplaskla. Teď už je to třetí den a drží to, ne utíká.
Asi mi nezbude, pokud to znovu ujde, duši vyhodit a dát novou.
Asi mi nezbude, pokud to znovu ujde, duši vyhodit a dát novou.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Na 99% "urvaný" ventilek v mítě, kde je kov ventilku obalen gumou.
Bez milosti vyhodit a dát novou duši.
Bez milosti vyhodit a dát novou duši.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A v té souvislosti ještě jeden dotaz. Jak docílíte, aby se plast pořádně usadil na patkach? Mažete to něčím?
Autoforum.cz
Ditto. Nafouknu (trochu), srovnám plášť na ráfku po celým obvodu a dofouknu na beton.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak to já zase musím mít něco extra. Pokud neusadim plast pořádně sam, nevyskoci bez ohledu na to, kolik foukam.
Autoforum.cz
Někdy to musím několikrát napumpovat a zase vypustit, než se to podaří. Často mi na jedné straně plášť zůstává zapadlý.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vida, nejsem sam
Autoforum.cz
Nafouknout trosku, srovnat rukou, pak nafouknout na max, chvili nechat a pak ufouknout na pozadovany tlak.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jestli to je klasika z duši tak už 25 let to dělám tak, že nafouknu na cca 0.5-1bar (fakt měkký) a celým kolem povalim několikrát kolem dokola a z vrchu na něj tlačím. Krásně se srovná a pak nafouknu.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).