Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
co blbnete lidi, proc byste pri jizde na kole ci jakemkoliv jinem venkovnim sportu meli mit rousku? staci mit ji s sebou, treba jen okolo krku a natahnout v okamziku, kdy se clovek dostava do styku s jinym sprostym podezrelym.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Bureš vydal befehl, že to musíme mít na držkách kdykoliv opouštíme brlohy. Tak se zajímám, jestli to jde pro samoničení na kole splnit.
Že je to peachovina mi psát nemusíš, vím to sám docela dobře. Na druhou stranu kolisti nemají úplně dobrou pověst, nač to přiživovat.
Že je to peachovina mi psát nemusíš, vím to sám docela dobře. Na druhou stranu kolisti nemají úplně dobrou pověst, nač to přiživovat.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Tady u nás v lese bylo lidí hodně, takže jsem skoro celou vyjížďku jel se zakrytym obličejem. Brýle se mlží dost a dýchání do kopce taky nic moc.
Já za dnešek viděl celkem 4 kyklisty - jednoho co se zřejmě přibližoval do/z práce na "happině" po cestě v civilizaci a ten roušku měl a tři za humny (les, louka, pole) ve sportovním módu na opravdových MTB bez roušek
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já jel s maskou házenou kolem krku a když jsem se k někomu blížil, tak jsem ji natáhl... sjezd jsem jel s maskou pořád.
2.9T RWD
resim zahadu. furt jsem mel prazdne predni kolo. utikalo to tak, ze to pres noc stalo na rafku. tak jsem to rozdelal a nic, zadna dira. dal jsem to zpet, zase utikalo. pak jsem po poradnem dofouknuti dotahl maticku drzici ventilek u rafku. a od te doby to neutika. WTF?
Autoforum.cz
To delam pred prvnim rozebiranim vzdycky..mmira píše:resim zahadu. furt jsem mel prazdne predni kolo. utikalo to tak, ze to pres noc stalo na rafku. tak jsem to rozdelal a nic, zadna dira. dal jsem to zpet, zase utikalo. pak jsem po poradnem dofouknuti dotahl maticku drzici ventilek u rafku. a od te doby to neutika. WTF?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Co, utáhnout tu matku? Chápeme se správně, že jde o tu, co jen zajišťuje ventilek, aby nezajel dovnitř ráfku.
Autoforum.cz
Ventilek samotnej, je na to takovy udelatko: https://www.koloshop.cz/duse,-pasky,-le ... skovy.html
Ta prevlecna matka je tam jen do poctu, ale jestli to neutika/utika podle toho jak ji dotahnes, tak mas diru v dusi nekde na vnitrni strane, jen malou a fouka to do rafku nekam.
Ta prevlecna matka je tam jen do poctu, ale jestli to neutika/utika podle toho jak ji dotahnes, tak mas diru v dusi nekde na vnitrni strane, jen malou a fouka to do rafku nekam.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Defekt bývá v místě navulkanizování ventilku k duši. Přitažením zmiňované matky to trochu utěsníš a zdá se to být ok.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.