e46 vs e85 vs Z4M - má ještě e46 co říct?
Re: e46 vs e85 vs Z4M - má ještě e46 co říct?
pjanda: Nechytam ludi za slovo Moje komenty boli mienene s dobrym umyslom. S tymi "parabolami" vs. svetla to bola len vsuvka proti pripadnemu nedorozumeniu a pri xenonovych parabolach ma napadol vcelku vecny poznatok, tak som sa podelil.
www.tomaskroner.com
Yngwie: Mozne je vsechno, ale opravdu nevim, jak by k tomu doslo. Koukam do dobovych ceniku a "Sportpaket M II (338)" obsahoval vzdy "Scheinwerferblenden in schwarz (auch 330i, 330xi)", tj. bez vyjimky i pro 330i/xi (prave sestivalce mely ta stribne pozadi standardne).
Divam se i do ceniku specialnich edici ze zaveru vyroby (Special Edition Exclusive, Special Edition Lifestyle, Special Edition Sport) kam by mohli mit tendenci naprat neco ze skladu, co jim prebyvalo, ale ani tam to neni.
Stribrna pozadi svetlometu jako volitelna vybava neni nikde.
Ani osobne jsem nevidel original 3er E46 s M paketem, ktera by to z vyroby mela.
Podle me je to tedy vzdy znak "dobastleni" M paketu nebo spatne volby svetel po nehode, nebo... Ale nic tovarniho, nemohu si pomoci, nevidim ani naznak vyjimky Ale uprimne receno, je to celkem nepodstatne
Divam se i do ceniku specialnich edici ze zaveru vyroby (Special Edition Exclusive, Special Edition Lifestyle, Special Edition Sport) kam by mohli mit tendenci naprat neco ze skladu, co jim prebyvalo, ale ani tam to neni.
Ani osobne jsem nevidel original 3er E46 s M paketem, ktera by to z vyroby mela.
Podle me je to tedy vzdy znak "dobastleni" M paketu nebo spatne volby svetel po nehode, nebo... Ale nic tovarniho, nemohu si pomoci, nevidim ani naznak vyjimky Ale uprimne receno, je to celkem nepodstatne
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
aftermarket alebo polske trziste
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Já fakt nechci tohle rozporovat, jen mě zaráží, že těch automobilů je v německu hafo ... podotýkám, že mluvím pouze a jen o facelift kupé s mpacketem. Sedany a předface kupé tam to je zcela jistě jak říkáte. Schválně se poptám známeho z BMW, jestli je to tak ... papír jak víme, snese vše:). Fakt je, že klasické verze s tmavými světly nejsou.pjanda píše:Yngwie: Mozne je vsechno, ale opravdu nevim, jak by k tomu doslo. Koukam do dobovych ceniku a "Sportpaket M II (338)" obsahoval vzdy "Scheinwerferblenden in schwarz (auch 330i, 330xi)", tj. bez vyjimky i pro 330i/xi (prave sestivalce mely ta stribne pozadi standardne).
Přikládám test 330Cd z neměcké TV, kde je taky mpacket + bílá světla
http://www.youtube.com/watch?v=GIwTzUCRIkM&feature=fvst
Je mozne, ze u kupe tato kombinace k dispozici byla, citoval jsem cenik sedanu. Ja se "nehadam" , jen se divim, mohl jsem zit v bludu.
Sam jsem mel dve kupe, jedno s Mp a jedno bez, bylo to tak jako obkyle a nepamatuji, ze by bylo na vyber neco jineho, ale pokud je k dizpozici tolik exemplaru, nahodou to nebude...
Sam jsem mel dve kupe, jedno s Mp a jedno bez, bylo to tak jako obkyle a nepamatuji, ze by bylo na vyber neco jineho, ale pokud je k dizpozici tolik exemplaru, nahodou to nebude...
Skanz3n
Skanz3n
Mi se líbí MP + bílé světla více.. zvlášť u černé a tmavě modré metly:) ... se stylingem 135 to vypadá ještě poměrně mladě a aktraktivně:)pjanda píše:Je mozne, ze u kupe tato kombinace k dispozici byla, citoval jsem cenik sedanu. Ja se "nehadam" , jen se divim, mohl jsem zit v bludu.
Volba R6, FWD a manuál je jasná, aspoň pro mě Ale co dál? Vzhledem k tomu, že chci něco pro normální ježdění jako dovolená ve dvou apod. zamítl jsem M verze. Chci něco se sportovnější vizáží, tak mi zbývá Z4 Coupe nebo 330Ci (e46 nebo e90). O Z4 už jsme tu povídali, chtěl bych se zeptat, je 330Ci opravdu tak hluboce dálniční jak Pavel Janda psal v testu 335Ci? Problém je, že dobré verze e46 jsou skoro tak drahé jako daleko novější e90. V kterém období se lámal chleba?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry: Pokud se o aute v testu napise, ze je to "GT", "auto na dalnici" apod., znamena to vetsinou jen diplomatice vyjadreni zaveru, ze je to spatne auto Protoze na dalnici dokaze jezdit dobre skoro vsechno...
E9x neni vylozene spatna, jen zkratka neni zdaleka tak dobra jako E46. A to zejmena kupe a zejmena 35i (bavime-li se o vykonnejsich verzich). Proto jsem si napodruhe poridil jako potah 330i E90, tedy sedan a atmosferu a da se to snest mnohem lepe. Jenze, E90 jde jen snaset, E46 lze milovat...
Ty srovnane ceny ojetin nejsou nahodne. E46 nabidne dokonce vyssi hodnotu (pokud se najde podobne zachovaly kousek) a stejne draha je jen proto, ze vyznamna cast trhu bere neco starsiho jako automaticky horsiho. Ale jak vidite, uz dost zakazniku zde prislo na to, ze tomu tak neni.
E9x neni vylozene spatna, jen zkratka neni zdaleka tak dobra jako E46. A to zejmena kupe a zejmena 35i (bavime-li se o vykonnejsich verzich). Proto jsem si napodruhe poridil jako potah 330i E90, tedy sedan a atmosferu a da se to snest mnohem lepe. Jenze, E90 jde jen snaset, E46 lze milovat...
Ty srovnane ceny ojetin nejsou nahodne. E46 nabidne dokonce vyssi hodnotu (pokud se najde podobne zachovaly kousek) a stejne draha je jen proto, ze vyznamna cast trhu bere neco starsiho jako automaticky horsiho. Ale jak vidite, uz dost zakazniku zde prislo na to, ze tomu tak neni.
Skanz3n
Skanz3n
Já bych hlavně spíš koukal po sedanu s Mp, než po kupé
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Těžko se hledá e46 v lehce zajetém stavu...ale e39 jsem našel ... pokud je to pravda a motor není udušený ježděním do sámošky:)... být cena o 3k dole, tak si ji snad vezmu.Deli píše:Já bych hlavně spíš koukal po sedanu s Mp, než po kupé
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2