BMW Divize
Re: BMW Divize
zeptam se, jel jsi v tom pred objednavkou nebo jsi udelal to same, co ja, kdyz jsem 325i objednal bez zkusebni jizdy a az v cekaci dobe, kdy jsem se s tim svezl, zjistil, ze jsem si koupil neco uplne jineho, nez jsem cekal. tedy v tu chvili jsem to jen zacal tusit, ujistil jsem se po ujeti prvnich 10 km.pavproch píše:
chlopi, vy ně ale dycky dokážete zkazit den...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
taky tak trochu kupuju zajíce v pytli...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no, pak drzim palce, protoze vim, jak je takove zklamani horke.
Autoforum.cz
Ja jsem pp nabidl moznost svezeni s 330i a srovnani se 130i, aby si mohl hned koupit ten diferak Ale nechtel, tedy nechtel hned, citim v tom trochu masochismu
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
A půjde to i u čtyřkolky takto lehko "poladit"? Mám obavu, že výměna pouze zadního diferáku x-drajvu vonět nebude.
2.9T RWD
štítek 316i a závodníci budou čumět
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Uz jsme to tu resili. Vzhledem ke komstrukci systemu nevidim zadny duvod, proc by to melo vadit, nic pro xDrive problemarickeho to nezmeni. Je to jako kdyz si na zadni osu date o neco mensi kola/pneu...HondaMan píše:A půjde to i u čtyřkolky takto lehko "poladit"? Mám obavu, že výměna pouze zadního diferáku x-drajvu vonět nebude.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Taky si myslím, že změna koncovýho převodu pouze v jednom diffu je málo.pjanda píše:Uz jsme to tu resili. Vzhledem ke komstrukci systemu nevidim zadny duvod, proc by to melo vadit, nic pro xDrive problemarickeho to nezmeni. Je to jako kdyz si na zadni osu date o neco mensi kola/pneu...HondaMan píše:A půjde to i u čtyřkolky takto lehko "poladit"? Mám obavu, že výměna pouze zadního diferáku x-drajvu vonět nebude.
RWD
zkus hádat, jakej štítek bude mít na prtelce moje budoucí přibližovadloDeli píše: štítek 316i a závodníci budou čumět
@pj ref svezení. to necháme až na léto, abych moh přímo srovnávat s tou mojí (budoucí) těžkou a lenivou krabicí...
(jenom na vysvětlenou: zadání znělo "potah, čti: kombík, benzín 6-tihrnek, atmo, 6MT, čtyřhrab" a po naprosto vyrovnaném boji ve výběru vyhrál 3er nad A4 na emoce - tedy zadání nebyl prvoplánovitě "sporťák" pro zábavu....)
Proto věřím (doufám, modlím se), že ač je e91 poFL a N53 v mnohém horší než e46 a N52, že svezeníčko s tím bude - pro mně - dostatečné....
@all ref diff: po dobu záruky na to určo šahat nebudu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.