Koronavirus
Re: Koronavirus
Protoze se netestuje.
Praha 6. Žák testován pozitivně na coronavirus, třída se z rozhodnutí hygienika dál testovat nebude a matka jednoho z žáků, která je zdravotní sestra, má jít podle hygieny normálně do práce.
Podle BBC se zavod rusictrl_j píše: Ze sveta:
McLaren to v Australii bali protoze…https://www.mclaren.com/racing/team/mcl ... rand-prix/…positive test of a team member for the coronavirus
BBC píše:This weekend's season-opening Australian Grand Prix has been called off over coronavirus concerns, two senior F1 sources have told BBC Sport.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Lachende Bestien
- Letec
Zapomněl jsem zmínit velmi důležitá fakta - státní zaměstnanci, vyživovaní mj. i z daní paní Pekové, se jí mají klanět až k zemi za její schopnosti a uctivě děkovat za pomoc při detekci nakažených koronavirem.
Místo toho se chovají jako arogantní, pomstychtivé a zlovolné charakterové zrůdy, obviňují podřízené, aby vytvořili klamný dojem, že oni chudáčci v čele úřadů se stovkami či tisícovkami zaměstnanců přece za nic nemůžou, a hážou paní Pekové klády pod nohy v okamžiku, kdy je její práce nanejvýš důležitá.
Vrchol nekompetentnosti a emoční nevyrovnanosti - a takový materiál nakládá s životní energií milionů lidí v podobě vybraných daní.
Historie se opakuje a z daní vyživované kancelářské krysy by si měly dávat velký pozor, aby se v případě rozvinuté epidemie lidé nezradikalizovali a nevrátili se k osvědčenému a užitečnému kulturnímu zvyku - defenestraci.
Místo toho se chovají jako arogantní, pomstychtivé a zlovolné charakterové zrůdy, obviňují podřízené, aby vytvořili klamný dojem, že oni chudáčci v čele úřadů se stovkami či tisícovkami zaměstnanců přece za nic nemůžou, a hážou paní Pekové klády pod nohy v okamžiku, kdy je její práce nanejvýš důležitá.
Vrchol nekompetentnosti a emoční nevyrovnanosti - a takový materiál nakládá s životní energií milionů lidí v podobě vybraných daní.
Historie se opakuje a z daní vyživované kancelářské krysy by si měly dávat velký pozor, aby se v případě rozvinuté epidemie lidé nezradikalizovali a nevrátili se k osvědčenému a užitečnému kulturnímu zvyku - defenestraci.
Tak. V jednu sem si na horách uvařil kafe, 13:02 mi zhořklo v hubě jak Pelegrini vyhlásil v SK "stanné právo", o půl druhé ho s tím následoval i Bureš tady v Kocourkově a půl druhé a pět minut sem byl na cestě dolů zkopca a zbaběle utíkal zpět do Kocourkova, páč zítra by už drahou polovičku pro mě nepustili. Klaplo to, su doma v Kocourkově a bez karantény. Na CZ/SK hranicích (Makov) už byli SK Pachové a brali všechny, co jeli do SK (a rozdávali letáky, od zítra 06:00 budou do SK pouštět jen občany SK), opačný směr (do CZ) byl volný, nikdo nás nezastavil a nenutil letáky.
Ufff. Tak to bysme měli. Pelegrini mi taky zrušil "šikovnou sezonku" (zavřeli v celém SK všechny lyž. střediska), sních už tady v Beskydech roztál, do FR prostě nepojedu, takže pro letošek fertig. Zítra to uklidím a do říjence utrum.
A fčíl sa budu bát ... velmi.... sice mám v občance napsáno enem 54, ale jak mi můj dochtor onehdá vysvětlil, chemie mi na bio hodinách posunula rafiky o cca 15 let dopředu, čili se té korony bojím jako každý jiný vetchý "stařec". Velmi. Esli to už mám chytit (jako že po tý chemii chytím každýho bacila, co okolo mě proletí), tak prosím, ať to má lehký průběh....
Ufff. Tak to bysme měli. Pelegrini mi taky zrušil "šikovnou sezonku" (zavřeli v celém SK všechny lyž. střediska), sních už tady v Beskydech roztál, do FR prostě nepojedu, takže pro letošek fertig. Zítra to uklidím a do říjence utrum.
A fčíl sa budu bát ... velmi.... sice mám v občance napsáno enem 54, ale jak mi můj dochtor onehdá vysvětlil, chemie mi na bio hodinách posunula rafiky o cca 15 let dopředu, čili se té korony bojím jako každý jiný vetchý "stařec". Velmi. Esli to už mám chytit (jako že po tý chemii chytím každýho bacila, co okolo mě proletí), tak prosím, ať to má lehký průběh....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No ja to docela zlehcoval, ale uz taky mame HO a ekonomicky me to stalo uz docela balik
Nam dneska firma poslala desinfekci rukou ve spreji (Starline) 5ks na 8 zamestnancu na pobocceřidičBOB píše:Dezinfekční mýdla a gely dtto. Nikde.
Vyrobeno 3.3. a v katalogu to neni dostupne, takze to nechali vyrobit pro interni potrebu.
Kolega jel dohadovat nějakej kšeft do Kosic a vyhodili ho na vrátnici, že mají zákaz se stýkat s lidma z venku.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
normálka...já měl včera schůzku na zastávce BUS před firmou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jeden rychlý propočet:
Podle všech dostupných dat je nakažených (rozuměj: ve více než 80 % případů = lehká "rýmička") asi 1-25 lidí na 100 tisíc.
Z nich může zemřít až 5 % (Itálie), ale spíš něco pod 1,5 %. Takže úmrtnost i při nejhorším scénáři vychází na 12 lidí na 1 milion obyvatel (jen při dopravních nehodách je to cca 50; u "běžné chřipky" cca 150).
Důvod k vyhlášení "stavu nouze"? Anebo spíš nahánění politických bodů a vytěžení strachu a paniky...
Podle všech dostupných dat je nakažených (rozuměj: ve více než 80 % případů = lehká "rýmička") asi 1-25 lidí na 100 tisíc.
Z nich může zemřít až 5 % (Itálie), ale spíš něco pod 1,5 %. Takže úmrtnost i při nejhorším scénáři vychází na 12 lidí na 1 milion obyvatel (jen při dopravních nehodách je to cca 50; u "běžné chřipky" cca 150).
Důvod k vyhlášení "stavu nouze"? Anebo spíš nahánění politických bodů a vytěžení strachu a paniky...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
otázka je, co z toho kápne.
minimálně pořádný navýšení státních hmotných rezerv by to chtělo
minimálně pořádný navýšení státních hmotných rezerv by to chtělo
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))