Toyota obecně
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Toyota obecně
Ja na to snad zacnem setrit!
Ta cena bude fakt ulet, no zaroven to podla mna bude mat jednu z najlepsich zostatkovych hodnot na trhu...nieco ako 1M
Ta cena bude fakt ulet, no zaroven to podla mna bude mat jednu z najlepsich zostatkovych hodnot na trhu...nieco ako 1M
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Bez svoru 30k GBP zaklad a 33,495 za track pack se svorama a lepsim podvozkem. (Cenu jsem cekal horsi)
Hodne zajimavy, libi se mi moznost ve sport rezimu 30/70 zadek
Si nevzpominam, ze by za posledni dobu vyslo neco zajimavyho co nestoji X mega ...
At ten motor hodi do GT86a jdu to koupit ...
Hodne zajimavy, libi se mi moznost ve sport rezimu 30/70 zadek
Si nevzpominam, ze by za posledni dobu vyslo neco zajimavyho co nestoji X mega ...
At ten motor hodi do GT86a jdu to koupit ...
Opravdu mi to prijde zajimavy, stala 4x4 jako tehda STI a EVO, pritom levnejsi a o dost lehci Jestli tech 30/70 neni nejaky marketingovy blabol a fakt se to bude stacet pres zadek, hm hm
- Lachende Bestien
- Letec
By mě zajímalo, proč při konstrukci motoru 1,6 t zvolili zrovna tříválec a ne třeba 4válec. Jinak vymáčknout z toho skoro 260 valachů je slušný výkon na takovou pojízdnou nákupní tašku. Na cestu do Jednoty pro bůček by to stačilo.
No, skoro jsem to trefil.ctrl_j píše:185 kW, 350 Nm, 1300 kg, 1.6 trivalec, manual. Vypada to atraktivne, ale pocitam ze to bude stat temer jednou tolik co Polo GTI.
Tedy konkurence pro novy JCW GP s motorem z nove M135i.
Zaklad 900.000 + 100.000 paket sport (predni+zadni samosvor, lepsi tlumice, kovana kola)
- Přílohy
-
- cenik_gr_yaris.pdf
- (381.78 KiB) Staženo 230 x
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
hmm to je slušná hračka. Osobně jsem čekal cenovku tak 750. Za milion už to není uplně daleko od BMW bych řekl. Nicméně plus za odvahu právní radě Toyoty něco takového schválit do výroby. Takových uchylností je na trhu čím dál tím méně. Časem z toho můžou být takové ikony historie automobilismu jako byl třeba Renault R5.
Zeptam se, jestli by zaloha na supru nesla prehodit na yarise
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Update: slo by to.honziss píše:Zeptam se, jestli by zaloha na supru nesla prehodit na yarise
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze lepsia volba YGR ako 2/3 Supra
Minimalne aj vyhladom na zostatkovu hodnotu
Minimalne aj vyhladom na zostatkovu hodnotu