Koronavirus
Re: Koronavirus
U nás se dává za soukromou do Itálie 14 dnů nařízená dovolená nebo homeoffice.
2.9T RWD
stejne...honziss píše:Takze zatim to vypada ze usetrim za benzin a hotely a pristi rok nebudem mit co zrat neb se letos nic neproda
stat jede podle krizoveho planu pro pripad hodne agresivni chripky, bo jiny nema. pruser je, ze to hrozi stejnou situaci, jako v pripade povodni v Praze. tak dlouho se zadrzovala voda na kaskade, az se prelila a potkala se s povodnovou vlnou z Berounky. takto Covid stejne proleti celou populaci, navic bude v pruseru ekonomika.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Přesně tak, ten virus projde velkou částí zeměkoule a nikdo s tim moc neudělá, ale jako mlžící téma se to spoustě politikům teď docela hodí tak to tak prostě bude!
V nejmenovaném pražském korporátu už se připravují na možnost řízení celé firmy z home officu... Zatím testují sítě a pokud bude vše OK, do 3 týdnů na ten model přejdou.
a já od včerejška ležím. Horečky, kašel. Tak uvidime
a já od včerejška ležím. Horečky, kašel. Tak uvidime
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mohou mít 2 různé důvody. Buď chtějí ten průchod populací zpomalit, aby najednou neonemocnělo hafo lidí a vše se nezastavilo úplně. A to zpomalení se jim samozřejmě hodí do krámu, stejně byla ekonomika na prahu krize. Nebo je realita mnohem horší než povídají a oni v tom lavírujou, jak se dá.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Brzké uzdraveníStepan píše: a já od včerejška ležím. Horečky, kašel. Tak uvidime
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jerry: realita horší být nemusí, ona už je špatná i tak.
Podstatou současných akcí je dát systému dost času na to, aby se připravil. Kdyby se tomu nechal volný průběh, drtivé většině lidí by to sice nic neudělalo, ale vážných případů by bylo více, než jsou naše nemocnice schopny zvládnout. Z toho by bylo zbytečně moc mrtvých. Taky to dává čas na hledání účinnější diagnostiky, léků a popř vakcíny.
Tady ta předběžná opatrnost dává smysl, na rozdíl od antiCO2 lobby.
Podstatou současných akcí je dát systému dost času na to, aby se připravil. Kdyby se tomu nechal volný průběh, drtivé většině lidí by to sice nic neudělalo, ale vážných případů by bylo více, než jsou naše nemocnice schopny zvládnout. Z toho by bylo zbytečně moc mrtvých. Taky to dává čas na hledání účinnější diagnostiky, léků a popř vakcíny.
Tady ta předběžná opatrnost dává smysl, na rozdíl od antiCO2 lobby.
Autoforum.cz
Jen mě tak dnes napadlo, že výlet tří kašparů do Číny a Nejedlého nedodržování karantény nakonec má šanci na pozitivní výsledek. Kdyby Covid fakt dotáhli a v mezičase se stavili u Lihoše....
Autoforum.cz