A to je co? Dík za vysvětlení.Dix píše:Arteon je LB.
Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Me se na standardnim arteonu nelibi celkove proporce, dlouhe previsy a silueta, ktera na me pusobi jakoby se to auto ve vsech rozmerech zuzovalo smerem dozadu. Ta vodorovna maska vepredu tomu taky moc nepridava..
Videl jsem ho nazivo, jel s nim, v praci parkuju hned vedle sluzebaku kolegy. Ma stribrnou metalizu, ktera se mi vyslovene libi, celkove to auto pusobi hodnotnym dojmem, ale vzhled neni muj salek kavy ani trochu.
Videl jsem ho nazivo, jel s nim, v praci parkuju hned vedle sluzebaku kolegy. Ma stribrnou metalizu, ktera se mi vyslovene libi, celkove to auto pusobi hodnotnym dojmem, ale vzhled neni muj salek kavy ani trochu.
Naposledy upravil(a) honziss dne pon 02 bře 09:23, celkem upraveno 1 x.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Liftback.Stejně jak krátký SIII a krátká Octavie.jerry píše:A to je co? Dík za vysvětlení.Dix píše:Arteon je LB.
Bez bodů
Díky za osvětu Nepochopil jsem zkratku a nevěděl, že Arteon je liftback.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Taky neni. Arteon je samozrejme fastback, stejne jako A5 nebo A7.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
No, udělali jste mi v tom pěknej guláš. Ale už jsem ty rozdíly fastback vs liftback nastudoval na wikipedie. Snad tam nekecaj
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
https://www.autoforum.cz/technika/elekt ... hych-maji/
Toto mi presne pripomenulo, info, ze ked sa to tak vezme tak taky e-Golf ma vlastne manual, jednorychlostny, ale manual
(Je tam mechanicke spojenie medzi pakou a prevodovkou a mam tam 1ku, neutral, spiatocku)
Toto mi presne pripomenulo, info, ze ked sa to tak vezme tak taky e-Golf ma vlastne manual, jednorychlostny, ale manual
(Je tam mechanicke spojenie medzi pakou a prevodovkou a mam tam 1ku, neutral, spiatocku)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Označování krátká/dlouhá Octavia/Superb/Passat... je taky bomba... jako by snad měly ty kombíky jinou délku...Dix píše:Liftback.Stejně jak krátký SIII a krátká Octavie.jerry píše:A to je co? Dík za vysvětlení.Dix píše:Arteon je LB.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Bude někdo vědět?
(jaxe fčíl zoufale snažím zaměstanat mysl, abych nemyslel na Covida, taxe hrabu v servisech jednotlivých aut a fčíl řeším našeho leguána)
Tiguan I. gen MY2012, 2.0TSI (EA888):
1. Je po výměně baterky za novou třeba tu baterku nějak registrovat do ŘJ auta (jako je to třeba udělat u e90 i e89 aby auto vědělo, že nová baterka...)?
2. Jakou? Má tam smysl AGM? (to tak trochu souvisí i s tu první otázkou)
(jaxe fčíl zoufale snažím zaměstanat mysl, abych nemyslel na Covida, taxe hrabu v servisech jednotlivých aut a fčíl řeším našeho leguána)
Tiguan I. gen MY2012, 2.0TSI (EA888):
1. Je po výměně baterky za novou třeba tu baterku nějak registrovat do ŘJ auta (jako je to třeba udělat u e90 i e89 aby auto vědělo, že nová baterka...)?
2. Jakou? Má tam smysl AGM? (to tak trochu souvisí i s tu první otázkou)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.