Pěkné fotky automobilů

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
PeTr7650
Pan Řidič

Re: Pěkné fotky automobilů

Příspěvek od PeTr7650 »

caddyho nejvozehovejsi kara bylo eldorado, o tom zadna . . . RM byl takovej moc moderni.
Ovsem todle vypada uplne uchvatne, budu se muset zase ve ctvrtek stavit v RC ;-)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

brasci píše:
Caddy píše:tak to jsem rad, ze se libi, ja si napred rikal, jestli do toho jit, ale ted jsem rad a libi se mi cim dal vic :)
zatial najkrajšia amerika, ktorú si mal... **==
přesně :x opravdu krásný auto :ymhug:
vasco píše:To auto je především velké. I kdyby to bylo o polovinu menší, tak je pořád zbytečně velké...

Ale ne, vážně, budu jedinej, komu se to nelíbí a přijde mu to jako úplně debilní daily-driver?
myslim, že stejně debilní přijde naftová 1čka Caddymu, takže tak :D

A víme jak ;)
Obrázek
:-bd
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Jednou něco takovýho chci. Už sem i vymyslel místo. Babičce na chatě zbořim prádelnu, vykácim takovou tu nízkou borovici, ubouram kus schodu a budu mít parking. :x Akorát tohle caddyho je už moc velká. Mezi schodem a studnou je něco kolem dvou metrů. S ubouranym schodem bude o pár cm víc, ale tohle by stejně bylo na asistenci pár lidí se tam trefit a vykroutit. :D

Až začnu vydělávat, tak jí na to začnu pomalu připravovat. Jako prvorozenej vnuk mam i šanci uspět. :D
TSs
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

merlin píše:Podzemne garaze asi nehrozia :D
proc? Nakonec bydleni ma taky v necem takovem :)

Obrázek

A nahodou, taky jsem eml trochu strach z uzkych ulicek lemovanymi auty apod...ale zjistil jsem, ze proste diky prehledu o aute se mi s tim jezdi a manevruje lepe, nez s Buickem :) Jak proste pred sebou clovek vidi ten predek, jeste s temi kridelky na konci, tak to muzu poslat uplne s klidem skoro kamkoliv bez obav, ze mi to nevyjde :)

Jediny handicap je ta absence praveho zrcatka...to je nekdy horsi
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

mmira píše:ne, nejsi v tom sam. vcera mi pred barak privezl kamos, co drive jezdil v CTR, ukazat Pontiac Bonneville (snad to rikam dobre) a rozplyval se, jake je to bozi. me jen zaujalo, ze u toho zabral misto pro dve normalni auta.
Co to je CTR? A nejake fotky Bonnevilla by nebyly? To me zajima :) pokud uz ho neznam :)

A tohle jsou normlani auta, ale to proste mistnim milovnikum motokar tezko vysvetlovat, nakonec kazdy je zamereny jinak, no :)
LorDrummer
Autoškolák

Příspěvek od LorDrummer »

Ten Imperial nevypadá vůbec špatně, ale chtělo by to něco bez střechy :)
Obrázek
What good is dreaming it if you don’t actually do it
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

brasci píše:
vasco píše:Ale ne, vážně, budu jedinej, komu se to nelíbí a přijde mu to jako úplně debilní daily-driver?
no na prvú polovicu mám iný názor, výzorovo vyzerá dobre, ale ako denné auto to rozhodne nie je...

s tou velkosťou máš pravdu, ono je to hlavne nafúknuté na kapotách... na galérii dal caddy foto zaparkované vedla oktávky, keď si tak porovnám dĺžku kabín tak je to +- to isté, tá amerika má o niečo väčšiu kabínu ale nie o toľko, o koľko je väčšie celé auto...

Obrázek
No, ona ta dlzka kabin...ono je to hlavne tim, ze ma ta octa hodne sklopene celni i zadni sklo, samotna delka od okraje palubky k zadnim operadlum treba bude asi jina....a to nemluvim o sirce, kdy jsem ve trech u octy vzadu nezavreli dvere :-D
A hlavni je taky to, ze tohle ma normlani pohodlne sedacky, ne ty stokrlata...kratky, uzky a tvrdy...jen v malo soucasnych evropskych autech se da pohodlne rozvalit...pokud neni posaz primo utrpeni :)

A octa fakt asi takovehle misto vzadu nema, podotykam, ze predni sedacky jsou nadoraz dozadu a maji spravne proporce :)

Obrázek
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

LorDrummer píše:Ten Imperial nevypadá vůbec špatně, ale chtělo by to něco bez střechy :)
Obrázek

nojo, to by chtelo, ale bohuzel nejsem moc zamozny, abych si extra vybiral a tohle byla dobra sance, jak se vubec dostat k poradne klasicke kare. Kdybych si ji mel jen tak z nuly koupit, tak mam prd...
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

LorDrummer píše:Ten Imperial nevypadá vůbec špatně, ale chtělo by to něco bez střechy :)
Obrázek
Tohle je sen... :-)
TSs
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

je to sen...a jezdeni s tim je jak z pohadky :)

Obrázek
Obrázek
Odpovědět