Zas jeden čurák, co není schopen pochopit dočasnou úpravu jízdních pruhů Nejhorší bylo, že ten debil nejdřív pohybem v souladu se žlutou čárou naznačil, že se udrží ve svém pruhu, ale pak bez varování zaplul do levého.
řidičBOB: Přesně tak, už jsem byl takto skřípnut i v situaci, kdy jsme jeli úplně pomalu, stejně rychle jako vozidlo vpravo, a stejně mi to tam poslal, když jsem byl čumákem na úrovni jeho zadních dveří.
ostatní: Autor se nediví, autor s tím počítá, dělají to tam běžně, nicméně tento byl obzvláště zákeřný v tom, že žlutou čáru nejprve neignoroval, začal uhýbat podle ní, ale pak si to v poslední chvíli rozmyslel.
BOB: jasně, chyba toho nýmanda s rychlostí nesouvisí. Následky ano a prevence také. Tohle místo znám a upřímně bych tam nikdy takhle nevjel byť o pár set metrů dříve nemám problém ani se 150+
Je to už ve městě, je tam rychlost snížena na 50 a následně na 30, je tam výjezd z obchodní zóny, kde je každý druhý omámen výhodností nákupu, nebo jede obložený nábytkem z Ikea... Tohle bylo imho slušně přes kilo bez špetky předvídání.
Spectral: Pokud to tam autor zná, tak nechápu že tam takhle vjel. Podobně se tam chová nezdravě moc "řidičů"
HondaMan: Viz výše. V předvídání problém nebyl, zda tam to CitiGo vjede nebo ne, autor zvažoval celou dobu, bohužel se tentokrát sekl. Případy, kdy je odhad korektní, sem cpát nebudu, protože je to nuda.