Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Ne že bych do toho chtěl nějak kecat, ale nebylo Rko auto paní BOBové na rozvoz capartů?
Protože jestli Rko jezdí za 10 "hodně zle", tak jsem si naoperákoval špatný auto
Protože jestli Rko jezdí za 10 "hodně zle", tak jsem si naoperákoval špatný auto
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To ještě nebyli caparti To měla na cestu do zaměstnání. A jezdila taky zle, až to mnozí muži, za volanty silnějších vozů, těžce nesli.
Ale jasně, že se dalo i za víc, to nepopírám. Ale nebral nenazýval bych to dlouhodobou spotřebou.
Ale jasně, že se dalo i za víc, to nepopírám. Ale nebral nenazýval bych to dlouhodobou spotřebou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no žes dycky říkal, že pod 10 to moc nejde, tak jsem myslel, že při zlém využívání to bude výrazně nad 10, aby to tak nějak vycházelo "do průměru". A ono ne
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pod deset nee. Ale 10 tam byl průměr za cca 40t km, co se s tím najelo. Tedy s verzí 300k 6DSG.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jinak - poslední dobou mne trápí tahle hláška, se kterou je spojen výpadek ACC a dalších systémů s tím souvisejících
Asi to bude chtít návštěvu v servisu...No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
phaeton čas od času dělal totéž, ale tak to už je velká historie
Pravda vyděsí
A nebude mít větší maximálku? (tak jak to má/měl aktuální model s tím performance paketem, kde variant má/měl o něco vyšší maximálku než hatch, nejspíš kvůli aerodynamice).Snowman000 píše:Nee...vsetky R modely budu mat rovnaky vykon.řidičBOB píše:Říká se, že v nové generaci GR, bude mít variant vyšší výkon, než hatch...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
V seriovom prevedeni urcite nie, tam obmedzovac nepusti. A o nejakom "performance pakete" zatial info ziadne nemam a uprimne obavam sa ze asi ani nebude (kedze dalsia homologacka), ale rad sa budem mylit v tomto samozrejme.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ako to je s presiahnutim servisneho(olejoveho) intervalu u VW? Ide mi hlavne o zaruku
Za nejakych 400km sa skratil o 1200 na displeji, auto je objednane az na buduci tyzden... Moze sa to presvihnut o par 10km?
Za nejakych 400km sa skratil o 1200 na displeji, auto je objednane az na buduci tyzden... Moze sa to presvihnut o par 10km?