Octavia IV
Re: Octavia IV
Tak podle dnešního úniku (viz rychločlánek tady na AF.cz) bude 4x4 TSI 200k zřejmě bez hybridu.... uffff.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To se vi od prvniho dne predstaveni, mas to na prvni strane celeho vlakna
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
O4 RS TSI bude zřejmě jedno z posledních rozměrově větších aut s větším výkonem s MT. Neřkuli poslední. Sice nižší střední třída, ale rozměrově ji německé časopisy často řadí do střední třídy. Protože pak bude MT už jen u některých hot hatch, ale ty jsou zase rozměrově menší. Hlavně co se zavazadelníku týče. Jsem zvědavý na cenu a první testy.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já tu informaci, že 4x4 bude TSI bez hybrida nějak přehlíd, no.... a díky za ten termín zahájení výroby (CW48/2020) - jestli to tak opravdu bude, rozhodně nechcu být mezi prvními "štastnými" majiteli (náběh výroby = vždycky nějaké trable s kvalitou) a radši nechám ten nákup nového Scouta až do 2021
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tyhle náběhový termíny jsou veřejně přístupný nebo si jenom koleduješ o průser? Já mám totiž za to že nejsou
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Já se té pitomé Octávky letos nedočkám... https://www.autoforum.cz/zajimavosti/sk ... -zastaven/